Niech się jakaś mądra głowa wypowie i napisze co tu dokładnie zaszło
podpis użytkownika
Kupujcie Premium i wspierajcie sadola
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już wyjaśniam.
Janusz, układ paliwowy się popsuł, naprawisz ?
Kurła, ja nie naprawię?
Janusz, motor się pali.
Nie mówi się pali, tylko się świeci.
O kurła, kurła.
Sebix dawaj gaśnicę.
Jak to się ur🤬amia, skończyłem całe pięć klas i nie było tego w szkole, j🤬 nauczycieli, oni niczego nie potrafią nauczyć.
Janusz nie polewaj.
O k🤬a co tu się odj🤬o ?
Gdzie k🤬a ciągniesz ten regał debilu ?
Sp🤬alamy, niech się pali.
Jebnął zbiornik paliwa ,opary w nim i poszło jak koktajlem mołotowa.Mieli najpierw motur wyprowadzić a jak nie to taką gaśnicę należy trzepnąć o ziemię by proszek rozbrylić bo stare były.DAwno tak poj🤬ej akcji nie było
Czemu nikt tego nie gasi? Ubezpieczenie?
A tak bardziej po prostu? 😁
NotEnoughMana napisał/a:
Co zaszło ? A mianowicie debile w warsztacie motocyklowym , nie posiadali ani jednej gaśnicy. To zaszło.
JoSeed napisał/a:
A tak bardziej po prostu? 😁
Motor się popsuł.
Panika jest najgorszym doradcą w takich sytuacjach. Tchórzostwo jednej osoby jeszcze można zrozumieć, ale na moje oko było tam ze czterech lub pięciu chłopaków i ani zdrowego pomyślunku, bohaterstwa czy zimnej krwi za grosz nie zobaczyliśmy. Toż jak tylko zaczęło się jarać trzeba było wyprowadzać motory obok stojące, a nie biegać na zewnątrz i co rusz wracać jak się gorzej jarało, jprdle wrócili z gaśnicą i nie potrafią jej obsłużyć, za chwilę z wiadrem wody co się połamało, aż nie chce mi się wierzyć, że tam szmaty wielkiej czy koca dużego nie było żeby to szybko zakryć i zdusić ogień, ale jak wspominałem wcześniej zdrowego rozsądku na próżno wpatrywać w tych bohaterach jprdle panika jak u dziewczyn w kuchni 🤣
patmon napisał/a:
Panika jest najgorszym doradcą w takich sytuacjach. Tchórzostwo jednej osoby jeszcze można zrozumieć, ale na moje oko było tam ze czterech lub pięciu chłopaków i ani zdrowego pomyślunku, bohaterstwa czy zimnej krwi za grosz nie zobaczyliśmy. Toż jak tylko zaczęło się jarać trzeba było wyprowadzać motory obok stojące, a nie biegać na zewnątrz i co rusz wracać jak się gorzej jarało, jprdle wrócili z gaśnicą i nie potrafią jej obsłużyć, za chwilę z wiadrem wody co się połamało, aż nie chce mi się wierzyć, że tam szmaty wielkiej czy koca dużego nie było żeby to szybko zakryć i zdusić ogień, ale jak wspominałem wcześniej zdrowego rozsądku na próżno wpatrywać w tych bohaterach jprdle panika jak u dziewczyn w kuchni 🤣
O! I teraz wszystko jasne
patmon napisał/a:
Pokolenie Z
WKND
2025-01-15, 18:41
NotEnoughMana napisał/a:
POŻAR W SALONIE MOTOCYKLÓW
Jestem mądra głowa, więc się wypowiem.
Otóż coś się zajarało i wszystko spłonęło w c🤬j.
A poza tym dopełniacz liczby mnogiej słowa "motocykl" brzmi "motocykli", a nie "motocyklów".
Nigdy nie było u mnie pożaru ale i tak nam gaśnice ,,śniegową,, w domu.Troche duża. Czy to jest dobra gaśnica do domu? Nie wiem ale wolę mieć jakąkolwiek niż wcale.
Fachowcy gaśnicy nie umieli obsłużyć a za naprawę piździka się zabrali a potem jest cyrk na ulicach