📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Nie tylko on pozbawił prądu innych
Ja nie wiem piszczy bydło że prąd drogi że gaz drogi a tym czasem rachunki takie same jak rok temu
bydło łyknie nawet to że jest susza gdy są opady deszczu
Zbysław napisał/a:
Ja nie wiem piszczy bydło że prąd drogi że gaz drogi a tym czasem rachunki takie same jak rok temu
Poczekaj na rachunki w listopadzie i grudniu. Mateusz mówi że nie rusza rachunków za prad w domach ale zapomniał dodać że z tego domu trzeba wyjść do sklepu, piekarni, warsztatu, fryzjera a tam już podwyżki srogie od września.
Pamiętajcie, jak ktoś znajdzie się w takiej sytuacji, to najlepsze, co możecie zrobić, to popatrzeć chyba, że chcecie koniecznie dołączyć do porażonego
janniezbedny23 napisał/a:
Amator!!!
W Polsce nam to nie grozi, bo za chwilę nie będzie prądu.
Prądu może i nie będzie, ale i tak nikt nie zaśnie przez to darcie pizdy
Nawet nie poczułem, że go zabrakło na świecie.
Gdyby młody zrobił mu masaż serca to może by go i uratował.
Amator!!!
Ten pozbawi Polski prądu.
i pizdy dają piwka nadal nie rozumiejąc sytuacji na świecie oj większość z was obudzi sie z palcem w dupie
1121
Prądu to się sami pozbawiliśmy kretyńskimi decyzjami ostatnich 30 lat. Już w latach 90 ostrzegali eksperci, że energetyka pierdolnie po 2010 roku bez szybkich inwestycji w atom i OZE. Pomylili się o 10 lat, ale co ma jebnąć i tak jebnie. Tak samo jak system emerytalny, który nas w obecnej formie zniszczy za 2-3 dekady. Też będzie wycie potem na ulicy... Polski suweren to najgorsza spierdolina na świecie. 30 lat głosuje na te same ryje, ma wyjebane na energetykę, obronność, politykę zagraniczną, a jak już coś się spierdoli to wina Tuska albo Kaczora, albo Kleru, albo Żydów, albo układu planet.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów