Irak, kobieta wyrzuca z mostu swoją 2 letnią córeczkę i jej 3 letniego braciszka, rzekomo miała to być zemsta na mężu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak kto jest jak , gdy w krajach trzeciego świata nie ma na ulicy śmietnika . Trzeba się fatygować na most :/
StalowyNożyk napisał/a:
Rozum w takim sensie, że wyjebała gówniaki z mostu. Nie wiesz tego czy wierzy w to co napisano w koranie, może właśnie nie wierzy, a w szmatach musi chodzić, bo by ją kwasem oblali.
Kolejny przykład zjeba wychowującego się w patologicznej rodzinie, bitego, gnębionego, nielubianego. Ciekawe co się wydarzyło w twoim życiu że taki popierdolone teraz jesteś. Współczuję.
CzerstWybut napisał/a:
To że ona odjebala dzieci to jest spierdoloną kurwą ale zaloże się że ten jej frajer też musial grubo odpierdalać że tej tak odjebało. Musial jej dobry terror w domu robić
Dokładnie kurwa to, przecież wiecie że tam są 9ciolatki wydawane za jakiś pryków, a dla ojca najważniejsze jest potomstwo, żona to jak koza, do jebania i aby sprzątała. Wiec się wkurwiła, za dużo zrobić nie mogła, to zaszkodziła mu jak mogła. Może wraca spalić dom aby skurwiel stracił wszystko. I tak wie że ją zajebią.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów