📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
A liczyłem, że rzuci granatem jak przystało na matuszkę rassiję. Znów czuję się wydymany.
Czym on mu zajebał ? Niedopalonym fireballem?
@up też liczyłem na granat..
Pizdeczka musiała czekać na pomoc od Boga 😀
krz30ychu napisał/a:
A liczyłem, że rzuci granatem jak przystało na matuszkę rassiję. Znów czuję się wydymany.
włacz sobie harda i nie marudź
Dobry jest, mógłby rzucać granatami na froncie
Wozi się jak komboj z westernu
Kozłastopa napisał/a:
Czym on mu zajebał ? Niedopalonym fireballem?
wygląda na doniczkę
@elim: aaaa, bo w sumie coś słyszałem że w tamtym regionie mają testować nowa broń...
i debil mógł skończyć w kryminale za zabójstwo, z takiej wysokości to czaszka tylko strzela , ale ten debil nawet o tym nie podumał
marianer7 napisał/a:
i debil mógł skończyć w kryminale za zabójstwo, z takiej wysokości to czaszka tylko strzela , ale ten debil nawet o tym nie podumał
W normalnym kraju, tak. Ale to Rosja. Dostałby wybór: więzienie z zamianą na front w Donbasie, albo sto tysięcy rubli łapówki za raport policji, że doniczka sama spadła.
Chyba nie zaryzykowałbym takiego zajebania kogoś w razie jak nie trafię zbyt fortunnie ... Przynajmniej nie w Polsce, tu policja działa trochę zbyt dobrze żeby to przeszło jako wypadek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów