Z racji tego, iż związałem się z tym portalem dosyć emocjonalnie postanowiłem uczcić to Wynająłem sobie dwóch przemiłych Panów, którzy wesołym tańcem oddają hołd prawie wszystkim wspaniałym userom poprawiając mam nadzieję humor na cały dzień ;P
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tego jeszcze tutaj nie grali.
To wygląda na prawdziwe
Dałbym piwko ale autorem jest fantastico .A jedno wyklucza drugie.Mimo że gość ma świetne wstawki irytuje mnie wszyscy wiedzą czym.
Poprawna polszczyzna w troszkę bardziej skomplikowanym wydaniu cię irytuje?
fantastico napisał/a:
Wynająłem sobie dwóch przemiłych Panów, którzy wesołym tańcem oddają hołd prawie wszystkim wspaniałym userom poprawiając mam nadzieję humor na cały dzień ;P
Sądząc po Twojej znajomości pisowni, jesteś jednym z tych na filmie.
Jak zawsze niezawodny Pozdrawiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów