Z racji tego, iż związałem się z tym portalem dosyć emocjonalnie postanowiłem uczcić to Wynająłem sobie dwóch przemiłych Panów, którzy wesołym tańcem oddają hołd prawie wszystkim wspaniałym userom poprawiając mam nadzieję humor na cały dzień ;P
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ahhh. Dobra, instrukcja dla nie ogarniętych.
1.łapiesz gościa z egzotycznego kraju- najlepiej biednego(lub gości- zależy jak duże ma być przedsięwzięcie) na FB.
2. Przedstawiasz mu swoją propozycję (co ma zrobić i za ile), nie którzy zrobią to za friko
3.Goście nagrywaja film dla ciebie.
4.Wysyłasz im honorarium (np.na PayPal aktorów lub ich bliskich)
1.łapiesz gościa z egzotycznego kraju- najlepiej biednego(lub gości- zależy jak duże ma być przedsięwzięcie) na FB.
2. Przedstawiasz mu swoją propozycję (co ma zrobić i za ile), nie którzy zrobią to za friko
3.Goście nagrywaja film dla ciebie.
4.Wysyłasz im honorarium (np.na PayPal aktorów lub ich bliskich)
te gostki z fiverr'a są, za piątaka wszystko tam zrobią
Ile wydałeś?
Nie szkoda hajsu dla paru wirtualnych piw? Prawdziwe byś miał pewnie taniej.
isitsaturday napisał/a:
Ile wydałeś?
Co tak przeliczasz. Wydał może 10-20 $. Popatrz, jak temat łapie piwa i popularność. Pieniądz to tylko kawałek papieru. Dziś masz, jutro nie. Fantastico może nie wymyślił, ale wdrożył w życie fajny pomysł na promocję. 1000 piw do północy wróżę, a dalej tylko szczyt. Fantastico miał fantazję...
Czuje dumę będąc częścią tak popierdolonej społeczności jaką jest sadistic fantastico chyba dostaniesz ode mnie pierwsze piwko ale muszę to jeszcze przemyśleć...
Dla ciekawych...
fiverr.com/jungledrone/paint-your-message-and-dance-in-the-jungle?cont...
A dla autora, wielki browar
fiverr.com/jungledrone/paint-your-message-and-dance-in-the-jungle?cont...
A dla autora, wielki browar
Dałem piwo żebyś dalej robił to co robisz
Co nie zmienia faktu że fantastico jest analfabetą. Jeśli ma maturę, co jest możliwe to pewnie był zwolniony lub miał dysleksję lub inne badziewie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów