📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Znakomite, tytuł tez pierwsza klasa.
eNIGGmAthicc NWords smuggler #1!
N Word Order is coming!eNIGGmAthicc NWords smuggler #1!
Co zrobił źle ? Przeciez te motocykle są stworzone do przepierdalania się przez takie przeszkody ?
To jest tak zajebiste, że nie da się obejrzeć tylko raz
Przypomnijcie mi proszę, jak się nazywał użytkownik Sadistca, ten pokroju Halmana, co pisał durne opisy kilka lat temu i raptem zniknął?
Zawsze się zastanawiam, czy on nie wrócił pod postacią Halmana.
ziemniu napisał/a:
Przypomnijcie mi proszę, jak się nazywał użytkownik Sadistca, ten pokroju Halmana, co pisał durne opisy kilka lat temu i raptem zniknął?
jimiq napisał/a:
Najechał na to nie od tej strony
Od tej od tej, tylko nie ustał. No i bez telemarka...
Trzeba przyznać ruskom że te przejazdy kolejowe mają zajebiste, już wielu 'mistrzów' nauczyły nieprzejeżdżania pod zamkniętym szlabanem
Latać to trzeba umieć trzeba umieć a nie jakaś pipa która nawet chodzić nie umie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów