Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@ Ten wąs nie jedną p🤬dą trząsł
@ i w drugą stronę też - ten bóbr niejednym c🤬jem tłukł... 😁
Gdzie ja bym takich poetów znakazła... 🤔
To zaszczyt tworzyć poezję rodem z rynsztoka, gdy jest się docenioym i zrozumianym.
[ Dodano: 2025-03-08, 07:46 ]
Wódka ma być zimna. Zimna i gęsta. Jak sok z p🤬dy...
Pan szanowny opisuje sok z p🤬dy serwowany w prosektorium? 😳 Bo kolega kolegi, który w takim przybytku pracował, twierdzi że szlauch z ciepła wodą pomaga przełamać pierwsze lody.... 😁
To zaszczyt tworzyć poezję rodem z rynsztoka, gdy jest się docenioym i zrozumianym.
Pan szanowny opisuje sok z p🤬dy serwowany w prosektorium? 😳 Bo kolega kolegi, który w takim przybytku pracował, twierdzi że szlauch z ciepła wodą pomaga przełamać pierwsze lody.... 😁
To by trochę wniosło radości do prozy codziennego życia. Dzięki za lifehack'a!

Ta morda tego chłopa jakaś taka dziwna.
Jakiś Kazach albo rusek ze wschodu😆 ale jej włosy wyłażą
Kto to k🤬a jest?
Ramzan Kadyrow z synem
Takie zarośnięte qrwy powinno się opalać przed użyciem. Jprdl w dzisiejszych czasach brak depacji, jprdl... Wyrzygać się idzie...
Ale nie przesadzaj... jeden lubi bobry, drugi raczej na gładko 🙃
W różnorodności urok 👍
Ale nie przesadzaj... jeden lubi bobry, drugi raczej na gładko 🙃
W różnorodności urok 👍
Yebane bydło, brak zachowania podstawowych zasad higieny. A bobry to są dobre w lesie.
Yebane bydło, brak zachowania podstawowych zasad higieny. A bobry to są dobre w lesie.
Zgadzam się, łatwiej i przyjemniej jest bez bobra 👍

wygląd Czeczena
albo veltura

pierwsze, co rzuciło mi się w oczy to te rozstępy
albo veltura
Wygląd może tak, ale fryzjerką była Ukrainka, jak nic... Bo kto inny by na pazia strzygł!?
golutkie xipki to mają małe dziewczynki.. poza tym te włosy po coś są..
ja tam wole fajnie przystrzyżony trawniczek przed ogródkiem, może nie busz ale ne, żeby zaznaczone było, że to kobieta a nie dziecko..
JezusMariaipółJózefa zaraz się zrzygam xD C🤬ka musi być ogolona
Dopuszczalny jest taki lekki zarost ale ,długie hery to syf na nich się zbiera martwy naskórek , wchłaniają płyny ustrojowe owłosiona baba to brudna baba !!!
golutkie xipki to mają małe dziewczynki.. poza tym te włosy po coś są..
ja tam wole fajnie przystrzyżony trawniczek przed ogródkiem, może nie busz ale ne, żeby zaznaczone było, że to kobieta a nie dziecko..
Są tacy co ru4ają kozy, wszystko kwestia gustu...
Depilacja dzisiaj to podstawa, u facetów też, łącznie z pachami.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie