Ostatnia kompilacja naszego ulubieńca z 2011r.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Dobre pierdolniecie, jak zawsze od Twistera Netherland
tarcie ryjów o asfalt to lubie
tylko czemu wykorzystujesz materiały do kompilacji z kompilacji kompilacji kompilacji ktore juz byly na sadolu w ciagu ostatniego miesiaca ;D?
ten film jest świeży, ale widziałem te wszystkie filmy pojedynczo
Nic mnie tak kurwa nie bawi jak czyjeś nieszczęście w takiej właśnie postaci
Kurwa, ile razy będę oglądał tego samego murzyna skaczącego przez ten sam basen...
Ej ludzie! Autorzy tych kompilacji to (jeżeli nie 100%) w 99% goście z jutuba, którzy mają głębko w dupie, czy Wy to już widzieliście na sadolu i czy ktoś to na taki portal wrzuci, więc zamiast jarać się tym czego nie widzieliście płaczcie widząc 3 raz jedną spośród wielu wpadek... Co za ludzie...
rower+grubas=
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów