📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
najgorszy typ frajera: chwali się byle gównem a napompuje to barwnymi słówkami i będzie pierdolił i pierdolił o rzeczach których nikt normalny nie zauważy.
Wojtek troche powyginany, ziomuś za dużo pix. Ten drugi w sweterku to taki typowy informatyk - nolife masakra:(
Dziewicze wąsiki,marne postury... Zajebiste
O wy żydki, wszystkim się podoba a nikt piwa nie da.
Już was nikt, nigdy z egiptu nie wyprowadzi!
Już was nikt, nigdy z egiptu nie wyprowadzi!
ja bartula piwa nie żydze za takie pokemony...bro za te gówno...naprawdę sadystyczne-na harda to!
pozostawił skórki, ciekawe ile własnej skóry zmarszczył w dziewczęcym kiblu
oni to nie poruchali... ale pewnie cały serwer szkoły zapchany dziewczynkami
prze tą krótką chwilę zdiagnozowałem u Kamila ADHD ,no albo się zesrał w gacie z radości że w TV będzie jak kamerę zobaczył i usiedzieć nie może
no nie pierdolcie że staszic w Tarnowkich Górach... wiedziałem że tam chodzą ciule ale kurwa że aż tak!? Plastyk rządzi!
Po komentarzach widzę samych gorących samców alfa,którzy w życiu wszystko osiągnęli,a panienki wyrywają na pstryknięcie...sami kurwa nie lepsi jesteście
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów