fajny pomysł
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Fajny pomysł, pewnie tak się ludzie wkręcają, że po jakimś czasie "kurwa, przegapiłem przystanek"
pfff u nas to najwyżej dostaniemy : CHWDP i inne gówniane pomysły gimbusów
To zrob cos samemu zamiast pierdolic jak to jest zle i czekac na gotowe.
I tak jak za starych czasów z kumplami na konsolach " DO GÓRY DWAJ W DÓŁ SZYBO ! DAWAJ JESZCZE RAZ DO GÓRY, DOO GÓÓÓRY !!"
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
pomysł może fajny, ale jak zacznie robić takie spontany zbyt duża ekipa pseudoartystów którym wydawać się będzie, że umilają podróż to z autobusów miejskich zrobi się śmietnik jak kiedyś. Jak Ci się nudzi weź książkę i czytaj, albo jeb***go ajfona i słuchaj czegoś, nie musisz od razu zjadać głów innym ludziom (a jeśli już tak bardzo chcesz naklej sobie coś na okulary wtedy nie tylko w autobusie będziesz mieć rozrywkę)
g83 napisał/a:
pomysł może fajny, ale jak zacznie robić takie spontany zbyt duża ekipa pseudoartystów którym wydawać się będzie, że umilają podróż to z autobusów miejskich zrobi się śmietnik jak kiedyś. Jak Ci się nudzi weź książkę i czytaj, albo jeb***go ajfona i słuchaj czegoś, nie musisz od razu zjadać głów innym ludziom (a jeśli już tak bardzo chcesz naklej sobie coś na okulary wtedy nie tylko w autobusie będziesz mieć rozrywkę)
Spokojnie nie zesraj się, to tylko naklejka.
Wszystko będzie dobrze.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów