18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 57 minut temu
Pozłacana broń
MaxKing • 2010-08-02, 10:55

Zdjęcia są z serwisu fundir.org, ale skąd się tam wzięły to nie wiem.

Wielu użytkowników na podstawie mojego nicka wnioskuje, że lubię batony (lody?) Maxi King. Oświadczam więc, że tak NIE JEST a mój nick to imię Max, które jest moim nickiem (znajomi też mówią mi Max) oraz nazwisko King (przetłumaczone polskie Król).
Zgłoś
zawal 2010-08-02, 11:15
Pozłacana bazooka ciekawy jaki kod na nią trzeba wpisać w GTA
Zgłoś
StaraSzafa 2010-08-02, 12:10
no, takiej nie widać na polu walki.. .
Zgłoś
Chupacabra 2010-08-02, 13:46 6
Moje marzenie gdy będę bogaty. Złota Beretta 92FS, Desert Eagle, M4 i AK 47. I w chuj Marihuany. I może, żeby nie być skąpym, frytki dla Was
Zgłoś
stud3nt 2010-08-02, 14:10
O tyle fajne, co niepraktyczne. W ciemnym pomieszczeniu taka broń może łatwo złapać parę odbłysków i zdradzić pozycję strzelca.
Zgłoś
W................i 2010-08-02, 14:15 7
Szkoda że niektóre to ASG

@stud3nt

Zgłoś
Suka_Blyat 2010-08-02, 20:12 1
@kuba koks
nie bazooka tylko RPG kurwa jest różnica, nie graj już w GTA
zamiast tego zagraj w cod mw tam w multi masz złotego DE .50
Zgłoś
C................n 2010-08-02, 20:51 1
@up
No tak! Jak on głupi mógł nie rozróżnić Bazooki od RPG. Co z tego że nie uczą takich rzeczy w szkołach. Na stos z nim!
Zgłoś
k................k 2010-08-02, 21:17
@Prezesosw
Fajne okularki masz.
No i po co rozdajesz ludziom tyle kamieni? Nie lepiej sprzedać?
Zgłoś
Suka_Blyat 2010-08-02, 21:29 2
Murzyn... RPG to jest chyba tak charakterystyczna i znana broń, że nawet kobieta prosto z kuchni by wiedziała co to jest... I nie myśl se za dużo ze jak zripostujesz mój komentarz to jesteś zajebisty
i chuj
Zgłoś
kopytko.master 2010-08-02, 21:32 1
@stud3nt
Tu nie chodzi nawet o odbłyski ale jak wszyscy wiemy złoto jest ciężkie i miękkie. Więc taka broń jest nieporęczna i bardziej uległa na zniszczenie.
Zgłoś
think666 2010-08-02, 21:51 6
@sklej
Spytałem mojej dziewczyny co to RPG, odpowiedziała, że taka gra ^^.

"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Zgłoś
MaxKing 2010-08-02, 21:56
@sklej
Myślę że jednak przesadzasz. Jak na Deserta powiem "pistolet" to się oburzysz że to DESERT EAGLE a nie jakiś tam pistolet? Wyluzuj chłopie, bo już zaczynasz kłótnię przez głupią nazwę -.- A z tego co widzę to jesteś chyba tutaj jedynym, którego to specjalnie obchodzi.

Wielu użytkowników na podstawie mojego nicka wnioskuje, że lubię batony (lody?) Maxi King. Oświadczam więc, że tak NIE JEST a mój nick to imię Max, które jest moim nickiem (znajomi też mówią mi Max) oraz nazwisko King (przetłumaczone polskie Król).
Zgłoś
W................i 2010-08-02, 22:14
@kubulek
To jest magiczny kamień 10 do inteligencji, ty nie dostaniesz bo by cię to zabiło.
Zgłoś
pawelm89 2010-08-02, 22:16
Desert Eagle może i ładnie wygląda w grach czy filmach, ale normalnemu człowiekowi wystarczy jednorazowy kontakt np. na strzelnicy, aby stwierdzić, że takie coś może fajnie by było mieć na półce, ale jednak przydatność bojowa niska...

"Bóg stworzył ludzi, a Samuel Colt uczynił ich równymi"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów