Jedzenie będzie zimne bo znieczulony kurier nie cierpi swojej roboty i musi się na czymś wyżyć.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jedzenie będzie zimne bo znieczulony kurier nie cierpi swojej roboty i musi się na czymś wyżyć.
Już wiem czemu zawsze mam cole wylaną z maka
Mam nadzieję że ten debil, wyjebał się później na swoim kibelku na na ten głupi ryj !
Od pandemii davida-19 i sprowadzenia przez PIS (PO/KO zaraz zrobi to samo ) setek tysięcy takich śniadych do Polski, nie korzystam z żadnych dostaw jedzenia, bo 90% dostawców teraz to takie osobniki.
Ja im tu życia ułatwiać nie będę ! Najlepiej niech wracają do siebie !
Ot co !
Od pandemii davida-19 i sprowadzenia przez PIS (PO/KO zaraz zrobi to samo ) setek tysięcy takich śniadych do Polski, nie korzystam z żadnych dostaw jedzenia, bo 90% dostawców teraz to takie osobniki.
Ja im tu życia ułatwiać nie będę ! Najlepiej niech wracają do siebie !
Ot co !
Stara baba zawijka do windy i chuj! Behehehe
Te głupie stare baby to wszędzie są takie same.
Te głupie stare baby to wszędzie są takie same.
Lukiluki2 napisał/a:
Już wiem czemu zawsze mam cole wylaną z maka
Bo jesteś spasioną kurwą której cięzko wyjsc i sobie coś kupić
Myxxer napisał/a:
Bo jesteś spasioną kurwą której cięzko wyjsc i sobie coś kupić
Bo mnie stać i nie mam czasu na gotowanie cipeczko
@up to pewnie na żarcie też nie masz czasu
Jak można przez to gowno zamawiać maka. Przeciez jak to chwile przestygnie to juz jest niejadalne. A zanim ciapak to dowiezie to juz chuj z tym żarciem
Jak można przez to gowno zamawiać maka. Przeciez jak to chwile przestygnie to juz jest niejadalne. A zanim ciapak to dowiezie to juz chuj z tym żarciem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów