18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Poznaj Herkulesa
P................A • 2009-12-26, 12:35
Największy pies na świecie, karmią go chyba Małymi dziećmi

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Underwater 2009-12-26, 16:17 1
photoshop.
Zgłoś
sovish 2009-12-26, 16:24
bardziej przypomina bernardyna !! słodki jest troche go szkoda bo ledwo sie rusza

ten na górze oczywiście!!
Zgłoś
GęsiorSB 2009-12-26, 16:59 2
kurwa ale wszystkie są u góry...
Zgłoś
B................a 2009-12-26, 19:23
to ja już wiem na czym wzorowal sie autor piszac "Krzesiwo" - bajka taka ;p
Zgłoś
Angerfist 2009-12-26, 20:11 2
Kurwa, gdyby miał 2 głowy dałbym sobie rękę uciać że to Cerber :o
Zgłoś
obrotowy 2009-12-26, 21:10 1
to nie pies tylko mała krówka w futrze
Zgłoś
Dalione 2009-12-27, 11:43 2
grauper napisał/a:

Kocham komenty typu : "miałem podobnego" , "moja sąsiadka ma prawie identiko" , " To nie owczarek to inne gówno".... KURWA KOGO TO OBCHODZI ??

Jak ja kocham komenty typu twojego i wiesz co ci napisze ? Mnie to obchodzi. A kurwa kogo obchodzi kurwa twój kurwa komentarz huh ?
Zgłoś
~Vuko 2009-12-27, 14:15
Underwater napisał/a:

photoshop.

Seba. Miło mi.

Prze bydle
Chuj z listonoszem (on abramsem może pod skrzynkę podjechać). Ale weterynarz ma dopiero przejebane. Zrób takiemu pikusiowi zastrzyk...
Zgłoś
Mr. 0,44 2010-01-12, 14:41
Zależy od właściciela bo wielkość psa i jego postawa nie świadczy o jego nastawieniu , koleżanka posiada mieszańca doberman z czymś tam , a bydle jest takie łagodne że włamywacza prędzej zaliże z szczęścia niż zje na śniadanie
Zgłoś
A................s 2010-01-12, 21:03
Underwater napisał/a:

photoshop.

TO jest photoshop
Zgłoś
Scarlet 2010-06-08, 2:43 1
Cytat:

Tak wielkiego psa jeszcze nigdy nie było wśród rekordzistów Guinnessa. Niesamowity dog o imieniu George ma 1,09 m wzrostu w kłębie i waży 111 kg. 4-letni rekordzista z Arizony za jednym zamachem zdobył dwa tytuły: najwyższego żyjącego psa i najwyższego psa w historii.

i kilka zdjęć:

Zgłoś
i................t 2010-06-08, 6:49
było w tym temacie można uzupełnić pewne braki przenosząc tam sadistic.pl/poznaj-herkulesa-vt27713.htm144571
Zgłoś
G................2 2010-07-14, 8:07
najprawdopodobniej ten 1 to nowofunland
Zgłoś
l................0 2010-08-02, 16:11
weź takiego na smyczy i niech zacznie kota gonić
Zgłoś
BOSman 2010-12-15, 22:57
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem