📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrze dobrze... Przynajmniej wiadomo do kogo strzelać... Swoją drogą żydzi chyba też mieli znak rozpoznawczy podczas panowania wujka Adolfa... Jednak moda zawsze powraca
Rispekt dla ziomka na końcu, tylko dlatego daje browara.
co kilka ataków robią takie akcje żeby odwrócic uwage od nastepnych celów,...
Kiedyś poznałem jednego, dostał mieszkanie komunalne w bloku naprzeciwko. Na początku wydawał się spoko koleś, później ukradł mi deskorolkę, ach te czasy beztroskiego dzieciństwa...... A tak serio to pomieszkali ze 2 miechy bo im ludzie spokoju nie dawali. Tak mieszkam w BIAŁYMstoku, nie nie podpalam mieszkań
ci naiwni przechodnie zapominają o jednym szczególe... nie używają papieru toaletowego i nie myją rąk
a piwo tylko dla gościa od zapier... zabijania sam o tym marzę i śnię ale cóż.. takie prawo jakie mamy prędzej im pozwoli niż mnie.
a piwo tylko dla gościa od zapier... zabijania sam o tym marzę i śnię ale cóż.. takie prawo jakie mamy prędzej im pozwoli niż mnie.
Te skurczybyki to psychopaci, podlizuja ci sie, pokazuja jacy sa mili, wkoncu zabieraja ci zone, dom, samochod, morduja brata... Fałszywe zaklamane gnojki. Pracowalem z takim Amirem w Holandii, leń, smierdziel i psychol. Kiedys powiedzial ze mnie zamorduje nozem bo nucilem sobie Linkin Park cicho pod nosem. Fanatycy i zapatrzeni idioci.
"Zabijałem ich jak byłem w wojsku nie potrzebuje ich poznawać" I to jeszcze z uśmiechem na twarzy Piwo dla tego pana na końcu.
Ale po chuj tyle szumu o plebsie, którego największym osiągnięciem jest wyjebanie kozy w kakao. Co trzeci temat na sadisticu jest o kozojebcach, rozumiem że trzeba ich pierdolić, ale po co robić tyle szumu?
Jebany śmieć z kamerą obraża swojego żołnierza który walczył za jego kraj... Boże widzisz i nie grzmisz !
Plan dnia kozojebliwego terrorysty:
15:00 - happening (dajmy się polubić)
17:30 - prysznic (se poudaje, że też się kąpie )
18:00 - kolacja, a w menu - "stek z mojej ex" - ( czyt. stek z kozy )
19:30 - spacer
19:45 - obcinanie głów niewiernym
20:00 - kwadrands na fejsie
20:15 - wieczorny seks z resztką mojej w ex z obiadu
20:16 - czas na sen
15:00 - happening (dajmy się polubić)
17:30 - prysznic (se poudaje, że też się kąpie )
18:00 - kolacja, a w menu - "stek z mojej ex" - ( czyt. stek z kozy )
19:30 - spacer
19:45 - obcinanie głów niewiernym
20:00 - kwadrands na fejsie
20:15 - wieczorny seks z resztką mojej w ex z obiadu
20:16 - czas na sen
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów