Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Velture, małpi zwisie, co ty oglądasz? duńskie programy z dziewczynkami bez piersi?
Dunskiego nie znam... ale to chyba norweski.
może dla kogoś to ma znaczenie - dla mnie nie i za bardzo ich nie rozróżniam...
szwed zbił norwega finką...
może dla kogoś to ma znaczenie - dla mnie nie i za bardzo ich nie rozróżniam...
A do Velture się przypierniczasz
Duński, norweski prawie jeden huj... Napisy są duńskie.
Och żeby tak w końcu ród za Odrą dotknęła śmiertelna zaraza....
Program zdjęty z anteny. GW alarmuje, Onet przerażony, tvn zaniepokojone...
I dziesiątki depeszy wysyłanych do zagranicznych dzienników przez w/w polskojęzyczne media, tak żeby każdy usłyszał o tym niebywałym skandalu.
Teraz wyobrażmy sobie że to dzieje się w Polsce.
I dziesiątki depeszy wysyłanych do zagranicznych dzienników przez w/w polskojęzyczne media, tak żeby każdy usłyszał o tym niebywałym skandalu.
Mnie posądzono o ksenofobię kilka dni temu w sklepie... a dokładniej okrzyknięto mianem rasistowskiego narodowca i prawie członka KKK...
Zgadnij za co... no kurwa masz 10 sekund i pomyśl czemu tak jakiś chujek w rurkach z gównem na głowie tak się zbulwersował w kolejce po wędlinę.
Masz już scenariusz w głowie?
No to patrz. Ukrainka mnie obsługuje. Zamawiam jakieś wędliny i do tego na koniec takiej lepszej włoskiej po prawie stówe za kilogram. Mówię "tylko proszę cienko pokroić". A ta pizda mi kroi kurwa jak jebany salceson. Mówię jej, że nie chcę krojonej jak salceson tylko cienko. "-Ja ni znaju."... CIENKO KROJONĄ... "-na 1?" kurwa co to kurwa na 1... 1mm czy 1 na krajalnicy cyfra ja pierdole.
I teraz zaczyna się mój rasizmofobicznonazistowskichujwiejaki tekst... "To niech pani kogoś innego obsłuży a ja poczekam na polskę która mnie zrozumie"... tylko tyle powiedziałem.
No i ten pizdeusz się dopierdolił o to... okulary zerówki z ramką szeroką na kilometr, gówno na głowie wygolone po bokach na łyso i na górze zaczesane, rurki na nogach i się pruje pizda do mnie, że kurwa rasista, ksenofob i nietolerancyjny jestem... wszyscy w kolejce wyjebane ale jak mu odpowiedziałem "tylko się kurwa nie zesraj" to już każdy oburzony, że co jak dlaczego...
Także tego.
niemcy, Duńczycy czy Norwegowie jeden chuj, widać ma dziewczynka niezłą bekę z "wujka Adiego". Tak ich teraz kurwa uczą: niemcy cacy, wujek Adi tylko zrobił kilka stoczni w fiordach, w zasadzie nic złego.
Och żeby tak w końcu ród za Odrą dotknęła śmiertelna zaraza....
Dla niektórych na świecie to Polak, Rusek, Czech to też jeden chuj.
I słusznie. Powinien się tym zainteresować ten ich słynny urząd do odbierania dzieci, bo całkiem prawdopodobne, że to po prostu ofiara wychowania przez jakiegoś naziola i może warto wtedy zabrać do jakiejś normalnej rodziny - może jeszcze nie jest za późno na leczenie.
I słusznie. Powinien się tym zainteresować ten ich słynny urząd do odbierania dzieci, bo całkiem prawdopodobne, że to po prostu ofiara wychowania przez jakiegoś naziola i może warto wtedy zabrać do jakiejś normalnej rodziny - może jeszcze nie jest za późno na leczenie.
Nie zesraj się bo se pizde odparzysz
Holland by powiedziała ze teraz juz się naprawde wyproiwadza z Polski ze swoja córką lesbijka, Ostaszewska pociełaby sobie cycki w ramach protesu, Kuźniar oddałby do biedronki wszystkie polskie produkty wczesniej zakupionę włącznie z sucha krakowska która wsadzał w dupę.
szwed zbił norwega finką...
Norweg dziabnął Duńczyka finką bo mu tamten rozdarł Szwedkę...
Tekst og musik : THE GAYS
I co Cię dziwi/śmieszy kozi cycu? "Gay" po angielsku znaczy "wesoły"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów