📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Pewnie wstrzykiwał sobie marihuanę.
Jaranie się Magikiem,max kolonko TO PEDALSTWO !!
Manson to mega geniusz muzyczny i tak o nim się wypowiadają ludzie w tej branży....proszę...jak ktoś się ku***a nie zna w temacie to niech nie pisze chujstw o pseudo satanistach....
Od Marilyna Mansona to się odpierdolcie...
Kogo kurwa ?
Kogo kurwa ?
Hah, no to może pokażcie swoje ryje, co pięknisie? Jestem niemal pewien, że 3/4, albo i więcej z waszych mord, zostałoby w podobny sposób wyszydzonych i publicznie zbesztanych na tym forum. No ale to tylko internet i tu się nie ma twarzy, więc można spokojnie cisnąć i oceniać po wyglądzie innych ludzi - to jest naprawdę kurwa niskie.
grigori985 napisał/a:
Ty pierwszy napisałeś.kto pierwszy napisze ruchał bym
grigori985 napisał/a:
ruchał bym
@OP: Jakoś tak wolę tę wersję.
@up kurwa ale techniawa. Sam lubię posłuchać muzyki elektronicznej np neurofunku czy hardstyle ale to nie dla mnie.
Geniusz muzyczny? Haha, chyba bardziej geniusz marketingu który wszystkie swoje videoclipy robi pod publikę, sam jego śpiew czy też rodzaj muzyki który poniekąd tworzy nie jest geniuszem w branży muzycznej. Sławę zdobył tylko i wyłącznie dzięki swojemu skandalicznemu zachowaniu, poczytaj sobie różne artykuły o nim.
Geniusz muzyczny? Haha, chyba bardziej geniusz marketingu który wszystkie swoje videoclipy robi pod publikę, sam jego śpiew czy też rodzaj muzyki który poniekąd tworzy nie jest geniuszem w branży muzycznej. Sławę zdobył tylko i wyłącznie dzięki swojemu skandalicznemu zachowaniu, poczytaj sobie różne artykuły o nim.
@wolo1994
niby jakie artykuły o nim, że sobie wyciął żebra i sam se ssie chuja? zwała, że jest tylu debili co myślą, że on to na prawdę zrobił, pewnie wiedzą, że sami by mogli tak zrobić.
Tak, marketing i oprawa wizualna to na pewno była jego mocna strona, ale aktualnie rodzaj muzyki to faktycznie cieżki rock; i o ile samego vocalu nie trzeba wcale lubić o tyle gitara i po prostu rytm jest zajebisty. najlepsza muzyka do treningu.
także nie spinaj wora jeśli gówno wiesz.
niby jakie artykuły o nim, że sobie wyciął żebra i sam se ssie chuja? zwała, że jest tylu debili co myślą, że on to na prawdę zrobił, pewnie wiedzą, że sami by mogli tak zrobić.
Tak, marketing i oprawa wizualna to na pewno była jego mocna strona, ale aktualnie rodzaj muzyki to faktycznie cieżki rock; i o ile samego vocalu nie trzeba wcale lubić o tyle gitara i po prostu rytm jest zajebisty. najlepsza muzyka do treningu.
także nie spinaj wora jeśli gówno wiesz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów