📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Niewiem cczemu ale bez makijażu przypomina mi Snape'a.
A dla mnie gość ma spoko kawałki i nie słucham go bo jest "pseudo satanistą". Dla osób takich jak Ty, które oceniają muzykę po tym, kto kim jest, czy za kogo się uważa wielki murzyński chuj w plecy
Manson geniusz muzyczny? Jego druga płyta była bardzo zajebista. Reszta to popowe gówno. Kupcie sobie uszy.
pi73rmaster napisał/a:
Manson geniusz muzyczny? Jego druga płyta była bardzo zajebista. Reszta to popowe gówno. Kupcie sobie uszy.
Chuja się znasz
bez sarkazmu ani ironii - za Marilyna Mansona zawsze piwo i gruba scieżka!
ale wystarczy ze wyjdzie sobie do centrum handlowego bez make-upa i nikt go nie rozpozna
Jak mój były współlokator długie włosy rurki to trzeba się dowartościować udając satanistę niepokornego. Fan Mansona czyli można powiedzieć jaki pan taki kram
Widzę że podludzie słuchający muzyki małp (rap) znowu mają ból dupy.
Oto wygląd przedstawiciela waszej ulubionej "muzyki":
Emanuje inteligencją, czyż nie? Więc słuchajcie swojego idola i dupa cicho podludzie.
Oto wygląd przedstawiciela waszej ulubionej "muzyki":
Emanuje inteligencją, czyż nie? Więc słuchajcie swojego idola i dupa cicho podludzie.
Annaroth napisał/a:
@wolo1994
niby jakie artykuły o nim, że sobie wyciął żebra i sam se ssie chuja? zwała, że jest tylu debili co myślą, że on to na prawdę zrobił, pewnie wiedzą, że sami by mogli tak zrobić.
Tak, marketing i oprawa wizualna to na pewno była jego mocna strona, ale aktualnie rodzaj muzyki to faktycznie cieżki rock; i o ile samego vocalu nie trzeba wcale lubić o tyle gitara i po prostu rytm jest zajebisty. najlepsza muzyka do treningu.
także nie spinaj wora jeśli gówno wiesz.
Ciężki rock? Człowieku tyś chyba nigdy rocka nie słyszał... Ksiądz w kościele mniejsze herezje głosi od Cb.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów