18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Pretty911 2013-11-09, 17:47
Niewiem cczemu ale bez makijażu przypomina mi Snape'a.

Bitch I'm the Queen. On your knees kiss my feet please!
Zgłoś
milosciprzyjazn 2013-11-09, 18:03
@up

No bo jest do niego kurwa podobny.
Zgłoś
Majozen 2013-11-09, 18:13
Maciek22377 napisał/a:

Manson to pizda pseudo satanista, dobre dla gówniarzy co to go słuchają i myślą, że już świat do góry nogami wyjebali

A dla mnie gość ma spoko kawałki i nie słucham go bo jest "pseudo satanistą". Dla osób takich jak Ty, które oceniają muzykę po tym, kto kim jest, czy za kogo się uważa wielki murzyński chuj w plecy
Zgłoś
pi73rmaster 2013-11-09, 18:17
Manson geniusz muzyczny? Jego druga płyta była bardzo zajebista. Reszta to popowe gówno. Kupcie sobie uszy.
Zgłoś
vass 2013-11-09, 18:28
pi73rmaster napisał/a:

Manson geniusz muzyczny? Jego druga płyta była bardzo zajebista. Reszta to popowe gówno. Kupcie sobie uszy.

Chuja się znasz
Zgłoś
r................l 2013-11-09, 19:36
bez sarkazmu ani ironii - za Marilyna Mansona zawsze piwo i gruba scieżka!
Zgłoś
n1troo 2013-11-09, 20:05
ale wystarczy ze wyjdzie sobie do centrum handlowego bez make-upa i nikt go nie rozpozna
Zgłoś
Gonsior 2013-11-09, 21:56
Snape w blond włosach ^^
Zgłoś
artur_sz13 2013-11-10, 6:32
Jak mój były współlokator długie włosy rurki to trzeba się dowartościować udając satanistę niepokornego. Fan Mansona czyli można powiedzieć jaki pan taki kram
Zgłoś
Necromantic 2013-11-10, 10:56
Widzę że podludzie słuchający muzyki małp (rap) znowu mają ból dupy.
Oto wygląd przedstawiciela waszej ulubionej "muzyki":

Emanuje inteligencją, czyż nie? Więc słuchajcie swojego idola i dupa cicho podludzie.
Zgłoś
holender7 2013-11-10, 11:14
gdzie tu jest facet wogole?
Zgłoś
Promek 2013-11-10, 11:41
Ja natomiast zgadalem. Czy jestem metalem?
Zgłoś
wolo1994 2013-11-23, 18:20
Annaroth napisał/a:

@wolo1994
niby jakie artykuły o nim, że sobie wyciął żebra i sam se ssie chuja? zwała, że jest tylu debili co myślą, że on to na prawdę zrobił, pewnie wiedzą, że sami by mogli tak zrobić.

Tak, marketing i oprawa wizualna to na pewno była jego mocna strona, ale aktualnie rodzaj muzyki to faktycznie cieżki rock; i o ile samego vocalu nie trzeba wcale lubić o tyle gitara i po prostu rytm jest zajebisty. najlepsza muzyka do treningu.

także nie spinaj wora jeśli gówno wiesz.

Ciężki rock? Człowieku tyś chyba nigdy rocka nie słyszał... Ksiądz w kościele mniejsze herezje głosi od Cb.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów