Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
up
no właśnie, a może ty maś jakieś wiarygodne źródło, lub statystyki na temat pedofili,
bo póki co to najczęściej debile mówią o występowaniu w KK , a każdy normalny, obiektywny człowiek zdaje sobie sprawę, że występuje ona wszędzie,
osobiście odbieram to jako walkę z kościołem
Walka z kościołem tak ? A co ? W tym kościele to sami debile ? Żaden nie połapał się że jak będą pchać się w politykę i złapią pod rękę z pisiorami to ludzie się nie wkurwią ? Gdyby kościół zajmował się tylko wiarą to by tego nie było. Teraz jak już piwa sobie naważyli to niech piją. Z resztą i tak ich los mam gdzieś, niech się biją głupcy z głupcami.
Skąd te LGBT bierze takich debili, przecież jak wejdą przepisy o aborcji to oni się nawet nie urodzą
Wielu narodowców tez.
Tylko pedofila wśród obywateli jest karana i idą siedzieć a księża kryją swoich kolegów i tylko ich przenoszą do innych parafii.
Poza tym mówienie że LGBT = pedofile to tak samo jak powiedzieć narodowcy =faszysci
Radzę posłuchać księdza Isakowicz-Zaleskiego.
To ty chronisz pedofili odwracając uwagę od 40% przypadków wsród LGBT, a szcczując na 0.1% w Kościele. Ty kurwa zwyrolu idź się leczyć.
W polskim kościele pedofila to powszechne zjawisko. Statystyki sa zakłamane bo większość przypadków jest tuszowana i nigdy nie wychodzi na jaw.
Piękny widok. Jak zdecydowanie lecą w stronę kościoła, a potem spierdalają jak zbiry Koezrego spod Notre Dame gdy Quasimodo lał na nich roztopiony ołów.
Walka z kościołem tak ? A co ? W tym kościele to sami debile ? Żaden nie połapał się że jak będą pchać się w politykę i złapią pod rękę z pisiorami to ludzie się nie wkurwią ? Gdyby kościół zajmował się tylko wiarą to by tego nie było. Teraz jak już piwa sobie naważyli to niech piją. Z resztą i tak ich los mam gdzieś, niech się biją głupcy z głupcami.
Kurwa co za argument! Każdy miesza się w politykę aktorzy, celebryci, youtuberzy, pielęgniarki itd. więc czemu kościół nie może. Skoro sam głosi o miłości itd to chyba najlepiej robić to także poprzez system, politykę. Inna sprawa jak im to wychodzi. Ale patrząc na to co piszesz to o polityce mogą głosić tylko parlamentarzyści, senatorowie i posłowie. W sejmie itd chyba nie ma żadnego opera więc mniej wtrąca się do polityki niż np muzycy. Kukiz też mógłby tylko śpiewać a nie się ,,wtrącać". Takie równouprawnienie ale Karolek mogą tylko o Bogu w swojej świątyni a reszta wszystko co chce...
Tak w kwesti lgbt i pedofilii.
Najśmieszniejsze w tym całym galimatiasie jest to że kibole w większości popierają kobiety w prawie do wiekszego decydowania o swoim ciele, narodowcy zaś nie bardzo. Natomiast zarówno narodowcy jak i kibole najbardziej nienawidzą komunistów i dlatego też stoją pod kościołami. Celem komunistów nie jest walka o prawa kobiet a zniszczenie kościoła.
Prawdziwe kobiety więcej by ugrały gdyby odcięły się od komunistycznych feminazistek i normalnie protestowały
up
no właśnie, a może ty maś jakieś wiarygodne źródło, lub statystyki na temat pedofili,
bo póki co to najczęściej debile mówią o występowaniu w KK , a każdy normalny, obiektywny człowiek zdaje sobie sprawę, że występuje ona wszędzie,
osobiście odbieram to jako walkę z kościołem
Tyle w temacie
To ty chronisz pedofili odwracając uwagę od 40% przypadków wsród LGBT, a szcczując na 0.1% w Kościele. Ty kurwa zwyrolu idź się leczyć.
99% ksiezy pedofili to wlasnie geje ha ha ha. I wiadomo o co lewicy chodzi. Co nie zmienia faktu ze kazdy pedofil powinien wisiec nie wazne kim jest.
Popierasz antfe/lewice/lgbt popierasz pedofilie psie!
A ty popierasz faszyzm?
Ty piszesz o przypadkach, gdy sprawcy zostali skazani. Napisz o przypadkach wykrytych wśród kleru, które zostały zatuszowane przez seks turystykę. I podaj źródło tych 40% wśród LGBT, bo jestem ciekawy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów