Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ufff dobrze ze narodowcy chronią pedofilii, jest jeszcze nadzieja w narodzie
To ty chronisz pedofili odwracając uwagę od 40% przypadków wsród LGBT, a szcczując na 0.1% w Kościele. Ty kurwa zwyrolu idź się leczyć.
Poza tym mówienie że LGBT = pedofile to tak samo jak powiedzieć narodowcy =faszysci
Tylko pedofila wśród obywateli jest karana i idą siedzieć a księża kryją swoich kolegów i tylko ich przenoszą do innych parafii.
Poza tym mówienie że LGBT = pedofile to tak samo jak powiedzieć narodowcy =faszysci
przecież tak właśnie mówicie
Zobaczcie co o Kościele Jarosław Kaczyński .
Myślę, że ta wypowiedź pana Jarosława Kaczyńskiego będzie kubłem zimnej wody na gorące łby obrońców, członków Straży Narodowej.
Oczywiście TVP przemilcza tą wypowiedź Kaczyńskiego.
Heheh nieźle zamontowane
przecież tak właśnie mówicie
Hola hola jakie "mówicie" , mnie nie mieszaj do żadnych z tych grup nie jestem zwolennikiem żadnej z nich po prostu nie lubię kościoła katolickiego i staram się po prostu obiektywnie na wszytsko patrzeć
nie lubię kościoła katolickiego i staram się po prostu obiektywnie na wszytsko patrzeć
Jeżeli czegoś "nie lubisz", to już kierujesz się subiektywnym odczuciem, nie możesz się zatem kierować obiektywizmem w ocenie w/w.
... po prostu nie lubię kościoła katolickiego i staram się po prostu obiektywnie na wszytsko patrzeć
Skoro negujesz statystyki dotyczące występowania pedofilii wsrod probek z poszczegolnych grup spolecznych to nie podpieraj sie obiektywizmem.
To ty chronisz pedofili odwracając uwagę od 40% przypadków wsród LGBT, a szcczując na 0.1% w Kościele. Ty kurwa zwyrolu idź się leczyć.
A masz jakieś rzetelne źródła do polecenia? Bo po filmie sekielskich chciałem sam zbadać temat i zobaczyć jaka jest tego skala, ale większość stron w necie od razu wygląda jak typowy fakenews z rzetelnością na poziomie ziemby i innych foliarzy.
Masz jakieś źródło tych liczb czy powtarzasz jak reszta baranów? Jesteś jednym z tych, którzy przeczytają w internecie coś co zgadza się z ich światopogladem i biorą to za pewnik, bez żadnego potwierdzenie informacji które czytają. A później powtarzasz te wysrywy jak ostatni baran z IQ 60, znajdź jedno źródło, które podaje takie dane jak napisałes, powodzenia. Aaa i źródłem nie jest losowy wysrywy w internecie, który nie podaje źródła informacj, które posiada, źródłem jest badanie lub ankieta, zrobiona w sensowny sposób, ale nie będę Ci tego tłumaczyć, bo skoro powtarzasz te liczby to na pewno wiesz czym jest źródło i znajdziesz takowe w kilka sekund.
no właśnie, a może ty maś jakieś wiarygodne źródło, lub statystyki na temat pedofili,
bo póki co to najczęściej debile mówią o występowaniu w KK , a każdy normalny, obiektywny człowiek zdaje sobie sprawę, że występuje ona wszędzie,
osobiście odbieram to jako walkę z kościołem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów