📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
myślicie, że jego chodzenie po tym czymś brzydzi? pomyślcie co musi czuć ten pies kiedy jego węch jest kilkaset lepszy niż ludzki
przynajmniej nie muszą zapierdalać do 67 lat
Odłamkowym ładuj!
A myślicie że dlaczego kiedyś można było na nich legalnie polować?
To chyba Twoi Bracia! Bo nasi na pewno nie!
Społeczność sadistica!
Nie wkurwia Was ten syf?
Takie kurwy jebia nasz kraj, oni to pierdolą bo to zwierzęta!
Wyjeżdżają za granice z Polskim passem, kradna, syf robia sraja gdzie popadnie kurwa i jak ich złapia to oczywiście Polak.
Chuj że brudny skurwiel, każdy widzi że to zwierze chuj wie skąd ale w statystykach Polskie obywatelstwo wpisują.
Mam propozycje dla każdego sadola, każdy idzie na stacje benzynową, kupuje pół litra benzyny, wlewa do butelki po wódce, wsadza skarpetke lub co tam tylko kurwa chcecie, podpala i jebać w te nowiutkie darmowe cygańskie mieszkania które przecież wybudowali za nasze podatki kurwa!
Oczywiście o zabezpieczeniu nie zapominać. Ryj schować, alibi załatwić, tankowanie na koktajla najlepiej w sąsiednim mieście nalać, nikomu sie nie chwalić, jeszcze jakiś bogobojny, dobrotliwy sąsad pójdzie podjebać patriote, filmik z akcji na sadola póżniej wrzucić, 1000 piw kurwa murowane.
(Oczywiście filmik z jakiejś kurwa kafejki w sąsiednim mieście żeby przypału nie było)
Pewnie mi posta chuje wyjebiecie za podżeganie do bunty.
Spierdalać scierwa!!!
Nie wkurwia Was ten syf?
Takie kurwy jebia nasz kraj, oni to pierdolą bo to zwierzęta!
Wyjeżdżają za granice z Polskim passem, kradna, syf robia sraja gdzie popadnie kurwa i jak ich złapia to oczywiście Polak.
Chuj że brudny skurwiel, każdy widzi że to zwierze chuj wie skąd ale w statystykach Polskie obywatelstwo wpisują.
Mam propozycje dla każdego sadola, każdy idzie na stacje benzynową, kupuje pół litra benzyny, wlewa do butelki po wódce, wsadza skarpetke lub co tam tylko kurwa chcecie, podpala i jebać w te nowiutkie darmowe cygańskie mieszkania które przecież wybudowali za nasze podatki kurwa!
Oczywiście o zabezpieczeniu nie zapominać. Ryj schować, alibi załatwić, tankowanie na koktajla najlepiej w sąsiednim mieście nalać, nikomu sie nie chwalić, jeszcze jakiś bogobojny, dobrotliwy sąsad pójdzie podjebać patriote, filmik z akcji na sadola póżniej wrzucić, 1000 piw kurwa murowane.
(Oczywiście filmik z jakiejś kurwa kafejki w sąsiednim mieście żeby przypału nie było)
Pewnie mi posta chuje wyjebiecie za podżeganie do bunty.
Spierdalać scierwa!!!
Jakie kurwa pozostałości???
przecież oni tylko do sklepu wyskoczyli coś zajebać i zaraz do domu wrócą Spierdalaj stamtąd póki jeszcze nie wrócili !!!
przecież oni tylko do sklepu wyskoczyli coś zajebać i zaraz do domu wrócą Spierdalaj stamtąd póki jeszcze nie wrócili !!!
ten filmik jest ze Słowacji i pokazuje obóz po 9 miesiącach od przepędzenia cyganów, ponoć siłą.... więc aaaa chuj brudasy winne
do oceanu z kamieniem u szyi nalezy wrzucac
Taki sam "widok" zostawili po sobie te brudasy w Koszalinie vis a vis jednego z dyskontów (Ci co z Koszalina to pewnie wiedzą, że za Netto przy Rondzie Solidarności w tych krzakach po fabryce bombek). Mieszkało ich tam bodajże 7 w jednej, małej przyczepie kempingowej przez całe wakacje, a jedna z tych brudasek łaziła po pobliskim osiedlu i prosiła o drobne.
A co najlepsze, w czasie ich "pobytu" na pobliskim osiedlu (na którym mieszkam) były próby włamań do mieszkań, w tym i do mojego. Przyłazili w tym czasie kiedy 3/4 mieszkańców w pracy było i próbowali wyłamywać futryny. A wraz z ich odjazdem włamania ustały. Oczywiście policja do dzisiaj szuka sprawcy/sprawców.
A co najlepsze, w czasie ich "pobytu" na pobliskim osiedlu (na którym mieszkam) były próby włamań do mieszkań, w tym i do mojego. Przyłazili w tym czasie kiedy 3/4 mieszkańców w pracy było i próbowali wyłamywać futryny. A wraz z ich odjazdem włamania ustały. Oczywiście policja do dzisiaj szuka sprawcy/sprawców.
Ja mam tylko jedno pytanie, czy pies ci po tej wycieczce ryj wylizał, bo wiadomo że pieski czasami coś do pyska wezmą niezbyt jadalnego. Jeśli tak to jedź od razu na zakaźny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów