📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
nie dziwne też bym płakał
Dude! Ona dostała śnieżką, a nie kurwa cegłą
Jak widzę to jak niektórzy srają po gałęziach, to to aż boli. Nawet jakby straciła mleczaka - to co z tego? Prędzej czy później i tak by wypadł. Wielkie mi halo. Fakt, że ojciec rzucił ciut za mocno, ale jak czytam komenty w stylu "by dziecku jakiś uszczerbek na zdrowiu zrobił to na pewno byłby dumny że nie wychował pizdeczki tylko kobietę z jednym okiem lub jedynkami na wkręty." to śmiać mi się chce. RZUCIŁ ŚNIEŻKĄ, nie cegłą, jak Hacker40 już napomniał..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów