📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie ma to jak krzywdzić własne dziecko dla zabawnej fotki na fejsbuka. Cipa a nie tatuś.
Jej wina. Robi strasznie chujowe uniki. Jebane drewno
ojciec bez wyczucia kompletnie xd mokrym sniegiem dziecku w ryja... toż to kolegi by mi było nawet szkoda
Baba też nie lepsza. Dziecko zaliczyło strzała prosto w zęby i płacze. A ta kurwa się śmieje i dalej kręci. Oboje powinni dostać porządnego kopa w ryj z obowiązkowym śmiechem oprawcy na koniec.
a mnie się podobało , a wy pierdolicie bez takich akcji wyrastają takie pizdeczki jak wy i maja ból dupy o wszystko co nie pedalskie
Jejku... Jakie spiny... Za gówniarza nie tak się oberwało czy potłukło na podwórku i jakoś każdy z moich rówieśników żyje. Jakieś delikatne teraz te dzieciaki...
youtube.com/channel/UCnAlrIrGsk7ys4uSzVrC4gA
by dziecku jakiś uszczerbek na zdrowiu zrobił to na pewno byłby dumny że nie wychował pizdeczki tylko kobietę z jednym okiem lub jedynkami na wkręty. Ech pierdolicie Hipolicie. Kolegom z pracy niech pokaże ciekawe czy będą się bawili jak tatuś i mamusia.
A co miała zrobić? Płakać? Jeżeli dzieciakowi stanie się byle pierdoła, a rodzice będą biec do niego jak by go ze skóry obdzierali, to taki dzieciak zawsze będzie reagował płaczem.
Wawali się.
Płacz.
Skaleczy się przez kartkę papieru.
Płacz.
Dostanie śnieżką.
Płacz.
itp. itd.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów