Podobno dostali 100lat więzienia.
Podobno dostali 100lat więzienia.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I to jest właśnie niezbity dowód na to, że dzieci powinny w szkołach przechodzić edukację seksualną. Gdybyś ją miał, to nie pierdoliłbyś takich głupot, bo wiedziałbyś, że pedałowiec, gej, homoś czy jak go tam nazwiesz, ma tyle samo wspólnego z pedofilią co operator roztrząsacza obornika, czy sprzedawca butów.
Zarówno pedały jak i pedofile cierpią na ciężkie zaburzenia zdrowotne.
Które to powinny być leczone z zakładach o zaostrzonym rygorze .To jest wynaturzenie
200 to parzysta, 200 to parzysta, no to życzmy całe 300. 200 to parzysta, 200 to parzysta, no to życzmy całe 300.
A ja mogę przysiąc, a ja mogę przysiąc, niech nam siedzą cały 1000.
populistyczna prawacka papka szkodząca osobom LGBT, szufladkująca te osoby ("każdy gej to potencjalny pedofil"), tak jakby wśród osób czy rodzin różnopłciowych, heteroseksualnych nie istniały takie zjawiska jak gwałt, pedofilia, wykorzystywanie seksualne własnych dzieci (nawet tych rodzonych), itd., zgłoszone do Moderatora!!
populistyczna prawacka papka szkodząca osobom LGBT, szufladkująca te osoby ("każdy gej to potencjalny pedofil"), tak jakby wśród osób czy rodzin różnopłciowych, heteroseksualnych nie istniały takie zjawiska jak gwałt, pedofilia, wykorzystywanie seksualne własnych dzieci (nawet tych rodzonych), itd., zgłoszone do Moderatora!![/
qjeden pedał napisał , drugi piwo dał
populistyczna prawacka papka szkodząca osobom LGBT, szufladkująca te osoby ("każdy gej to potencjalny pedofil"), tak jakby wśród osób czy rodzin różnopłciowych, heteroseksualnych nie istniały takie zjawiska jak gwałt, pedofilia, wykorzystywanie seksualne własnych dzieci (nawet tych rodzonych), itd., zgłoszone do Moderatora!!
Chłopie ty tu kiedyś wstawiales filmiki jak ruchasz się z facetem i spuszczacie się sobie nawzajem. Rozumiesz to... Ja pierdole publicznie wysłałeś filmy tutaj
nie istniały takie zjawiska jak gwałt, pedofilia, wyk
Wiesz co to są proporcje? Homofile to 90% pedoseksualistów. A w społęczeństwie stanowią 2%
[ Dodano: 2024-12-25, 00:58 ]
o wśród hetero par nie ma pedofilii i gwałtów
Geje to ogromna większość pedoseksualistów. A jest ich tylko 2%
[ Dodano: 2024-12-25, 01:52 ]
100 lat ciężkiego gwałtu w więzieniu. Cieszcie się czasem, chłopcy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów