Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:34
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:19
🔥 Pies myśliwski i niedźwiadek - teraz popularne
William Dale Zulock, 33 lata, i Zachary Jacoby Zulock, 35 lat, wykorzystali media społecznościowe, aby prostytuować swoich dwóch synów ze szkoły podstawowej. William Zulock, pracownik rządowy, i Zachary Zulock, bankier, zostali oskarżeni w 2022 r. o kazirodztwo, sodomię, molestowanie dziecka i przestępstwo seksualne.
Podobno dostali 100lat więzienia.

Zmieniono 2 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
psyhepl Wczoraj 21:23 8
Geraldinio napisał/a:

I to jest właśnie niezbity dowód na to, że dzieci powinny w szkołach przechodzić edukację seksualną. Gdybyś ją miał, to nie pierdoliłbyś takich głupot, bo wiedziałbyś, że pedałowiec, gej, homoś czy jak go tam nazwiesz, ma tyle samo wspólnego z pedofilią co operator roztrząsacza obornika, czy sprzedawca butów.

Zarówno pedały jak i pedofile cierpią na ciężkie zaburzenia zdrowotne.
Które to powinny być leczone z zakładach o zaostrzonym rygorze .To jest wynaturzenie
Zgłoś
DeLux Wczoraj 21:23 1
A to nie można zatrudnić naprawdę dobrego kata żeby ich z rok w niemożebnym cierpieniu przy świadomości trzymał?
Zgłoś
arnoldgolonka Wczoraj 22:12 2
Sto lat to za mało, sto lat to za mało, 150 by się zdało.
200 to parzysta, 200 to parzysta, no to życzmy całe 300. 200 to parzysta, 200 to parzysta, no to życzmy całe 300.
A ja mogę przysiąc, a ja mogę przysiąc, niech nam siedzą cały 1000.
Zgłoś
~Dostojny Wczoraj 22:15
Oni chcą się tylko odwiedzać w szpitalu
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik Wczoraj 22:26 7
Folur napisał/a:

populistyczna prawacka papka szkodząca osobom LGBT, szufladkująca te osoby ("każdy gej to potencjalny pedofil"), tak jakby wśród osób czy rodzin różnopłciowych, heteroseksualnych nie istniały takie zjawiska jak gwałt, pedofilia, wykorzystywanie seksualne własnych dzieci (nawet tych rodzonych), itd., zgłoszone do Moderatora!!

Zgłoś
Antebot Wczoraj 22:27 1
U pedałów przynajmniej chów wsobny nie występuje i jego następstwa takie jak debilizm.
Zgłoś
jolololo0808 Wczoraj 22:45 2
@dOpieca: dokładnie , potwierdzam - morda wykolejeńcu
Zgłoś
tolek01 Wczoraj 22:48
Folur napisał/a:

populistyczna prawacka papka szkodząca osobom LGBT, szufladkująca te osoby ("każdy gej to potencjalny pedofil"), tak jakby wśród osób czy rodzin różnopłciowych, heteroseksualnych nie istniały takie zjawiska jak gwałt, pedofilia, wykorzystywanie seksualne własnych dzieci (nawet tych rodzonych), itd., zgłoszone do Moderatora!![/
qjeden pedał napisał , drugi piwo dał

Zgłoś
Black_Hole Wczoraj 23:10 2
Folur napisał/a:

populistyczna prawacka papka szkodząca osobom LGBT, szufladkująca te osoby ("każdy gej to potencjalny pedofil"), tak jakby wśród osób czy rodzin różnopłciowych, heteroseksualnych nie istniały takie zjawiska jak gwałt, pedofilia, wykorzystywanie seksualne własnych dzieci (nawet tych rodzonych), itd., zgłoszone do Moderatora!!

Chłopie ty tu kiedyś wstawiales filmiki jak ruchasz się z facetem i spuszczacie się sobie nawzajem. Rozumiesz to... Ja pierdole publicznie wysłałeś filmy tutaj
Zgłoś
matmus95 Wczoraj 23:26 2
a nie no, bo wśród hetero par nie ma pedofilii i gwałtów... ale przecież łatwiej dowalić się do osób homoseksualnych i na nich skupiać całe zło.
Zgłoś
zn506 Dzisiaj 0:47 1
Folur napisał/a:

nie istniały takie zjawiska jak gwałt, pedofilia, wyk

Wiesz co to są proporcje? Homofile to 90% pedoseksualistów. A w społęczeństwie stanowią 2%

[ Dodano: 2024-12-25, 00:58 ]
matmus95 napisał/a:

o wśród hetero par nie ma pedofilii i gwałtów

Geje to ogromna większość pedoseksualistów. A jest ich tylko 2%
Zgłoś
LongTrail Dzisiaj 1:49 1
nypost.com/2024/12/23/us-news/georgia-couple-convicted-for-sickening-s...

[ Dodano: 2024-12-25, 01:52 ]
100 lat ciężkiego gwałtu w więzieniu. Cieszcie się czasem, chłopcy.
Zgłoś
Gaiseric Dzisiaj 2:00 1
Czemu mnie nie dziwi, że naczelny pederasta sadola usprawiedliwia pedofilów...

Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
zn506 Dzisiaj 2:24 1
Geraldinio napisał/a:

ylko kurwa, kto będzie potem msze odprawiał?

To ty chodzisz na msze odprawiane przez elgiebetów??? A jak klękasz do komunii i otwierasz paszczę - to co ci wsadzają? xD
Zgłoś
turbonekro Dzisiaj 6:22
Ścierwa pedalskie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem