Podobno dostali 100lat więzienia.
Podobno dostali 100lat więzienia.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z mord widać, że to podejrzane pedryle.
No nie! Ja pierdole to jest jakaś masakra
morda tam wykolejeńcu
żeby ciebie czasami kiedys ktos nie wyzywal od pedofilow, los bywa przewrotny, a karma ma to do siebie ze wraca ze zdwojoną siłą....jak czynisz bliźniemu tak tobie czynią, amen. Złym człowiekiem dla drugiego czlowieka trzeba sie urodzic, nawet w wigilię.
Ps. jak mija smaotna Wigilia? Juz zaliczyles zgona czy jeszcze wciaz przed..?
populistyczna prawacka papka szkodząca osobom LGBT
jesteś upośledzony intelektualnie? wiesz kto najbardziej szkodzi osobom LGBT? oni sami we własnej osobie
populistyczna prawacka papka szkodząca osobom LGBT,
Co ty pierdolisz? Prawacka papka, bo dwa degeneruchy gwałciły i udostępniały te dzieci innym degeneratom to populistyczna papka? Sorry, ale tutaj ewidentnie zawiniły pedały i dobrze, że poszli siedzieć.
Co ty pierdolisz? Prawacka papka, bo dwa degeneruchy gwałciły i udostępniały te dzieci innym degeneratom to populistyczna papka? Sorry, ale tutaj ewidentnie zawiniły pedały i dobrze, że poszli siedzieć.
Jak najbardziej popieram, wszystkie pedały krzywdzące dzieci do pierdla i obowiązkowa sterylizacja.
Tylko kurwa, kto będzie potem msze odprawiał? 🙄
żeby ciebie czasami kiedys ktos nie wyzywal od pedofilow, los bywa przewrotny, a karma ma to do siebie ze wraca ze zdwojoną siłą....jak czynisz bliźniemu tak tobie czynią, amen. Złym człowiekiem dla drugiego czlowieka trzeba sie urodzic, nawet w wigilię.
Ps. jak mija smaotna Wigilia? Juz zaliczyles zgona czy jeszcze wciaz przed..?
Ja pierdole ale się plujesz o pedofilów? Każdy wie co to pedał i że ty nim jesteś a teraz to i podejrzewam że może coś więcej niż tylko zwykłym psychicznie chorym pedałem
[ Dodano: 2024-12-24, 21:05 ]
Jakim w ogóle prawem pedałowcy mają styczność z dziećmi?
(...)
Jakim w ogóle prawem pedałowcy mają styczność z dziećmi?
I to jest właśnie niezbity dowód na to, że dzieci powinny w szkołach przechodzić edukację seksualną. Gdybyś ją miał, to nie pierdoliłbyś takich głupot, bo wiedziałbyś, że pedałowiec, gej, homoś czy jak go tam nazwiesz, ma tyle samo wspólnego z pedofilią co operator roztrząsacza obornika, czy sprzedawca butów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów