📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:44

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
benio27, za włożenie tu tego badziewia należy Ci się ciepła cola.
wcale mnie to nie dziwi. sp🤬olone chiczyki do zrobienia c🤬jowego zdjecia sa gotowi sie doslownie zabic
Teraz to będzie umiała wszystko- nogi za głowę, skorpion ze stopami na cyckach zza głowy, szpagaty itp. Trenerzy jej nienawidzą
Wombat212 napisał/a:
wcale mnie to nie dziwi. sp🤬olone chiczyki do zrobienia c🤬jowego zdjecia sa gotowi sie doslownie zabic
To nie tylko chinczyki, chodze troche po gorach i to co ludzie robia dla zdjecia na szczytach jest poj🤬e, jakies jaskóki, stanie na jednej nodze na krawedzi, tylko po to zeby na insta byl poklask wsrod takich samych zjebow...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie