📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
a mnie nic tak ciekawego nie spotkało w czasie 2 dni kiedy bawiłam się w chatroulette. raz tylko jakiś włochaty stary dziad z kolekcją ogromnych dildosów zaczął dawać mi pokaz pojemności swojego odbytu, ale po wszystkich atrakcjach harda już mnie to jakoś nawet nieszczególnie rozbawiło.
Chyba sobie dodaja plotkowaniem w tlumie bo nie wiem po kiego ch*** wchodzic na czat z marszczacymi fredami i opowiadac o spalonym mleku...
<frustrat mode off>
Co do tego czatu to tak. Siedziałem na tym tym jakies 3 -4 godziny ( przez 2 dni). Poza 3 typami marszczącymi sobie fredy ( jakies takie mizerne ;]) to wszystko fajnie 2 laski tańczące w ubraniu przed kamerką. Z jakimis 2 nawet sie pogadało P Jak dla mnie bomba XD
Oj tam P Faceci walący gruche przed kamerką mają najwyraźniej problemy ze spotkaniem kogokolwiek
Ten dżentelmen przy pianinie nazywa się Ben Folds
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów