📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Świetny pomysł, zaskoczenie dla tych wszystkich onanistów i ekshibicjonistów.
Ja tam zawsze wisielca pokazuje, i napierdalam się z reakcji i kolekcjonuje miny.
@Zjeb
Właśnie przez takich jak ty cr robi się gówniane.
Ludzie, pokażcie japy i wywalcie te pieprzone GIFY!
Właśnie przez takich jak ty cr robi się gówniane.
Ludzie, pokażcie japy i wywalcie te pieprzone GIFY!
Teraz tak zdobywa się publikę, lepsze to niż koncerty dody ...
Co Ty kurwa miłości szukasz że latasz po popierdolonych czatach, gdzie większość wali konia, czeka na nagą laskę, małoletnie amerykanki i stare śmierdzące pryki oraz ciule o smutnych wyrazach twarzy szukających pocieszenia. Dzięki takim jak Ja, ten czat czasem jest bardziej ciekawy niż oglądanie starego skurwiela marszczącego freda.
Co Ty kurwa miłości szukasz że latasz po popierdolonych czatach, gdzie większość wali konia, czeka na nagą laskę, małoletnie amerykanki i stare śmierdzące pryki oraz ciule o smutnych wyrazach twarzy szukających pocieszenia. Dzięki takim jak Ja, ten czat czasem jest bardziej ciekawy niż oglądanie starego skurwiela marszczącego freda.
Nie ,nie szukam tam laski. Demonizujesz całość. Fakt że kupa onanów jest ,ale trafiają się setki osób które wchodzą wychillowane na kamerke i można sobie o największych głupotach pogadać ,ale ktoś taki jak Ty nie może tego pojąć...
ciekawostka: koleś ma konto na YT od 8 marca.... Do dzisiaj ma 27 tysięcy subskrypcji, wrzucił tylko 1 film (ten).
Kojarzy ktoś wykonawce piosenki z 2 minuty? bo jakoś tytułu nie pamiętam a mam ochote posłuchać...
A wogóle to pomysł bardzo mi sie podoba- powialo świeżością.
Piwo
PS Popieram Koperka w dyskusji. A ty zjebie idz dolacz do kolegów onanistów
A wogóle to pomysł bardzo mi sie podoba- powialo świeżością.
Piwo
PS Popieram Koperka w dyskusji. A ty zjebie idz dolacz do kolegów onanistów
@Koperek cóż jak przyjaciół do pogadaniach musisz szukać tam to twoja sprawa.
@Voodry, idź spać jutro gimnazjum czeka.
@Voodry, idź spać jutro gimnazjum czeka.
co prawda nie sadystyczne, ale to pierwszy filmik do którego sięo to nie doppierdalam, bo wcisnął mi uśmiech na twarz ;P
#1 nie polemizuj z idiotą- najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem dobije doświadczeniem
I got owned... co ja teraz zrobie... chyba pójde do gimnazjum
I got owned... co ja teraz zrobie... chyba pójde do gimnazjum
czekalem, co zaspiewa o wielkim lysym kolesiu z broda, co wygladal, jak przywodca bractwa aryjskiego...
Voodry napisał/a:
Owl City - Firefiles
Kojarzy ktoś wykonawce piosenki z 2 minuty? bo jakoś tytułu nie pamiętam a mam ochote posłuchać...
btw, zajebista idea goscia
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów