Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubię go. Mam nadzieję, że jest ateistą bo jak nie jest to go już nie lubię
Wybitni ludzie rzadko są ateistami... rozum im nie pozwala
Lubię go. Mam nadzieję, że jest ateistą bo jak nie jest to go już nie lubię
Marny troll, tylko idiota się na taki tekst złapie…
inb4…
Wybitni ludzie rzadko są ateistami... rozum im nie pozwala
Doprawdy?
Alan Turing
Niels Bohr
Albert Einstein
Ray Kurzweil
Alfred Tarski
Paul Dirac
Richard Feynman
Peter Higgs
Maria Skłodowska-Curie (i jej mąż, i jej dzieci…)
Lawrence Krauss
Linus Pauling
Oliver Sacks
Carl Sagan
Frank i Robert Oppenheimer
Milton Friedman
… że wymienię tylko kilka bardziej znanych nazwisk…
inb4…
Doprawdy?
Alan Turing
Niels Bohr
Albert Einstein
Ray Kurzweil
Alfred Tarski
Paul Dirac
Richard Feynman
Peter Higgs
Lawrence Krauss
Linus Pauling
Oliver Sacks
Carl Sagan
Milton Friedman
i Kopernik ! Kopernik też była kobietą
Miał wszystko. Forme, perspektywy na mistrza świata, ale wszystko zaprzepaścłi bo chciało mu się zapierdalać po lasach z pedałem do podłogi. Debil.
Ale brzydki skurwiel. Do tego chuja już pojeździ jedną ręką więc powinien odpuścić i oszczędzić wstydu.
Miał wszystko. Forme, perspektywy na mistrza świata, ale wszystko zaprzepaścłi bo chciało mu się zapierdalać po lasach z pedałem do podłogi. Debil.
Musiałbyś stać sie mężczyzną, zeby choć trochę zrozumieć jego wybory.
Ale brzydki skurwiel. Do tego chuja już pojeździ jedną ręką więc powinien odpuścić i oszczędzić wstydu.
Debilem jesteś ty, Marik1234.
inb4…
Doprawdy?
Alan Turing
Niels Bohr
Albert Einstein
Ray Kurzweil
Alfred Tarski
Paul Dirac
Richard Feynman
Peter Higgs
Lawrence Krauss
Linus Pauling
Oliver Sacks
Carl Sagan
Milton Friedman
Albert Einstein nie był ateista tylko był niereligijny.
Hmmm... Miałem Ci napisać jakiś patetyczny wywód o życiu, ludziach, wyborach dróg którymi kroczymy, losie który jest nam pisany lub nie itp... Ale nie chce mi się i napiszę tylko, że jesteś zwykły buc i kutas złamany
Musiałbyś stać sie mężczyzną, zeby choć trochę zrozumieć jego wybory.
Mężczyzna to człowiek odpowiedzialny i rozważny, a nie debil z tendencjami autodestrukcyjnymi. Jemu przygadałeś, a sam pewnie jeździłeś co najwyżej w Collinie McRae na swoim starym Adaxie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów