📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
100k usd zeby zabic jednego czlowieka, ciekawe kto za to placi
Od razu się ciepło na sercu zrobiło jak usłyszałem tą muzykę. Prawie jak w kebabie
Dobrze kebabom tak. Chociaż na poziomie ludzkim mi ich szkoda, ale im nie jest szkoda zabijać kogo chcą dookoła. Więc chuj im w dupę.
Kornetem w piechotę? Co za głupota i marnotrawstwo dobrej amunicji. Przeciwpancerne pociski kierowane nie działają jak granat odłamkowy!
Bilans jeden ciężko ranny.... tiaaa wojna wygrana jak nic
Kurdowie mają w dupie islam, tak więc trzeba ich popierać w walce z każdym z trzech krajów który ich okupuje (Syria Turcja Irak). Sami byliśmy rozebrani przez trzech sąsiadów.
Stratos napisał/a:
Tak się składa, że bronisz państw w których za brak szmaty na głowie grozi śmierć xD. Zapraszam wypierdalać do afganistanu debilu.
Szmata na głowie to też zasługa USA, żeby robić burdel na bliskim wschodzie już w latach 80.
Afganistan z lat 70.
indiatoday.in/world/story/see-how-afghanistan-looked-like-before-the-t...
Wsparcie dla talibów z USA, żeby przejęli władzę w Afganistanie.
businessinsider.com/32-year-anniversary-of-first-stinger-missile-use-i...
Teraz przerabiają temat z Kurdami i Ukraińcami.
majeńka napisał/a:
Kurdowie mają w dupie islam, tak więc trzeba ich popierać w walce z każdym z trzech krajów który ich okupuje (Syria Turcja Irak). Sami byliśmy rozebrani przez trzech sąsiadów.
Dobrze, że na Śląsku mamy złoża węgła zamiast ropy, bo by zaraz znaleźli się wspierający Ślązaków w walce z Polską okupacją.
Kurdowie nigdy nie stworzyli państwa, które można by było okupować. Chodzi jak zwykle o ropę.
rudaw.net/english/business/19122023
Eskimosów okupuje Rosja, Dania i USA już o Indianach nie wspominając, którzy się nie godzili na zamykanie w rezerwatach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów