Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gostek na zdjęciu czasem nie ma naszego Tantala???
Ma, te paści to każdemu, byle nie normalnemu wojsku sprzedawali.
Usa rozgrywa swiatjak chce- kurdowie dobrze. Palestyna- źle.
Pejsy- dobrze. Iran- źle.
Jakby chcieli się dogadać ze wszystkimi to mieliby taka możliwość. Iran chciał się rozwijać.
Ale izrael w otoczeniu rozwiniętych państw to nie jest plan bozy. Plan boży to dominacja pejsów.
Mam nadzieję że hamas i Hezbollah ich dojedzie.
Atak kurdyjskich terrorystów chciałeś napisać.
Jakby chcieli się dogadać ze wszystkimi to mieliby taka możliwość. Iran chciał się rozwijać.
Ale izrael w otoczeniu rozwiniętych państw to nie jest plan bozy. Plan boży to dominacja pejsów.
Ciebie i twoie Kozy ... oszczędzaj panienki ...
Atak kurdyjskich terrorystów chciałeś napisać.
Tak się składa, że bronisz państw w których za brak szmaty na głowie grozi śmierć xD. Zapraszam wypierdalać do afganistanu debilu.
Ma, te paści to każdemu, byle nie normalnemu wojsku sprzedawali.
Miałem to w armii. Nie narzekałem. Chociaż ta kolba to porażka...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów