24. czerwca w Manaus mężczyzna znany jako Junior Moutinho został skazany przez narkodilerów z Comando Vermelho na terapię deskową. Akcja miała miejsce w bairro Nova Cidade, w północnej części miasta. Junior postanowił porozmawiać z 11-letnią dziewczynką na whatsappie, następnie zaczął jej wysyłać fotki swojego chuja. Akurat matka dziewczynki była przy niej i wszystko widziała. Junior wybrał się na randkę myśląc, że zastanie 11-latkę, a tu panowie z Comando Vermelho zrobili mu pranka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mnie to wygląda na terapię gałęziową,
Ale gościa co umawia się z 11latką powinni nawlec na pal.
Ale gościa co umawia się z 11latką powinni nawlec na pal.
No bo co on Junior sobie kurwa myślał? Chciał zepsuć im dziewczynkę, którą za jakiś spory hajs comandosi udostępniliby jakiemuś bogatemu pedofilowi brazylijskiemu lub zagranicznemu a potem pracowałaby w kontrolowanym przez nich burdelu aż do późnej starości tj. 18 lat. No do chuja!
Oglądając bez dźwięku wygląda jakby mu się podobało, nie wiem jak odgłosy
Jak ładnie koledze zasugerował, że za blisko podchodzi z tym krótkim kijkiem:-D
Pierre_Dolec napisał/a:
Oglądając bez dźwięku wygląda jakby mu się podobało, nie wiem jak odgłosy
Ałaaaaa ajuto mein arm ,mein arm, panowie jak boli przestańcie.... Pomogłem ?
W sumie to mogli zamiast fotki kutasa dostarczyć zainteresowanej oryginał
Taki prank to ja rozumiem, ma się rozumieć!
W całym ferworze i koledze się oberwało.
u nas tak powinni polityków traktować
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów