Studia? Kurwa ludzie studenci to są Ci którzy studiują prawo, medycynę (ew stomatologie weterynarie i inne podobne), budowlankę, mechanikę, automatykę, robotykę - a nie jakieś kurewskie pedałki, które "STUDIUJĄ" jakieś gówno. Jak na przykład socjologię, turystykę czy rekreację. Albo marketing. Tępe strzały zamiast się wziąć do roboty, to wolą studiować 5 lat i ciągnąć kasę od rodziców, a potem zapierdalać na kolanach szorując podłogi albo obciągając druta. Albo kurewskie ujotowskie zastępy studentów "Zarządzania w sektorze publicznym".
No kurwa będą zarządzać sektorem publicznym ludzie którzy nie znają się na niczym. Banda nieudaczników nam się kształtuje i mam nadzieję, że znajdzie się jakis Breivik który to kurewstwo zgromadzi w jednym miejscu i rozpierdoli do cna.
@KidDynamite
A ja studiuję nowy kierunek, też na polibudzie - Inżynierię Biomedyczną. Nie wymieniłeś tego w swoim poście, a z tego co mówisz to chyba znaczy, że się znasz na studiach. Póki co nie ma po tym pracy bo nikt tego kierunku jeszcze nie mógł skończyć, jako że istnieje dopiero 2 lata. Czy to znaczy, że jestem chujowy?
Chcesz zobaczyć absolwentów zarządzania ? Polecam Fabrykę Fiata w Tychach
Większość bezrobotnych, bez pomysłu na siebie, albo robią za 1500zł przy maszynie CAM.