Hodowla karaluchów to specyficzny rodzaj hodowli owadów, który polega na hodowli karaluchów jako zwierząt gospodarskich w kontrolowanych obiektach. Takie rolnictwo to spory przemysł w Chinach, gdzie duże budynki są domem dla milionów owadów.
Branża kwitnie w Chinach, gdzie suszone karaluchy mogą kosztować nawet 20 USD za funt. W 2013 roku oszacowano, że w Chinach jest około 100 farm karaluchów.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Podobno wpieprzają wszystko co ma cztery nogi poza stołami i wszystko co ma skrzydła poza samolotami.
Michel Lotito - Człowiek, który zjadł samolot!
kolejny dowód że w porównaniu do rasy białej, te małe żółte zjeby są sto lat za murzynami. xD
Tak było nocą w kuchniach, zsypach (kiedyś były bardzo modne) w wielkich blokach z wielkiej płyty, były to lata 70-80-90- te, potem zlikwidowano zsypy i zaczęto opryski, ludzie zaczęli z tym cholerstwem walczyć ale nie wszyscy i problem jest do dziś. U mnie w bloku były karaluchy, prusaki i mrówki faraona, do dziś pojawiają się tylko prusaki i trzeba z nimi umieć walczyć, u mnie nie ma bo wiem co robić ale niektórzy sąsiedzi jeszcze mają niechcianych lokatorów.
Tak było potwierdzam. W latach 90 mieszkałem w hotelu robotniczym, na piętrze wspólna kuchnia na 12 pokoi. Wchodzisz w nocy do kuchni włączasz światło, a na podłodze dywan z prusaków spierdala jak na filmiku.
Kurwa, już pobudowali fabryki żywności dla nowoczesnej EU...
ps. od pewego czasu obrazki powiększają się do maksymalnego rozmiaru i chujowo to wygląda. Ja chce wrzucić coś mniejszego nie tak oczojebnego a tu jeb na cały monitor. Proszę o wybaczenie
Szkoda, że na zdjęciu jest zacofana Europa, nowoczesna jest multikulturalna.
Kurwa, już pobudowali fabryki żywności dla nowoczesnej EU...
Napisał ktoś kto uwierzył w robakowy spisek, w dodatku używający grafiki stworzonej przez SI.
zjedzą każdą, nawet najbardziej obrzydliwą rzecz, jeśli tylko wierzą że po niej kuśka im będzie lepiej stać.
Podobno wpieprzają wszystko co ma cztery nogi poza stołami i wszystko co ma skrzydła poza samolotami.
U nas zjadają jelenie jądra, zupę z krwi i zwierzęce żołądki. Ciekawe czy o nas też tak piszą... Każda kultura ma swoje smaczki, ale siedząc na tyłku w jednym miejscu na pewno tego nie zaznacie.
Tam straszny musi być fetor, a ziomeczek na luzie. Dzień jak co dzień.
Być może w szkole nie zorganizowali więc może zrób sobie teraz wycieczkę na przemysłową hodowlę zwierząt... w Polsce. Stokrotkami tam nie pachnie.
W domu trzeba trzymać porządek to się nic nie zalęgnie.
A ci co mówią o przymusowym jedzeniu "robali" są jebnięci. Jednocześnie wpierdalają koszenilę od urodzenia i nawet o tym nie wiedzą.
Napisał ktoś kto uwierzył w robakowy spisek, w dodatku używający grafiki stworzonej przez SI.
Robakowy spisek... kurwa. Idź Ty ignorancie poczytaj sobie oficjalne dokumenty nt założeń organizacji C40, do której nielegalnie wpisał Warszawę Trzasku i HGW. Nielegalnie, bo nigdy przystąpienie nie było przegłosowane, natomiast PiS złożył w zeszłym roku projekt wystąpienia i został przegłosowany przez PO, które rządzi w Warszawie już od blisko 20 lat.
warszawa.tvp.pl/68452707/rada-warszawy-glosami-ko-zdecydowala-ze-miast...
um.warszawa.pl/waw/radawarszawy/wyniki-glosowania/-/glosowania/glosowanie/4638
Tu znajdziesz wesołe plany i przyszłość gdzie m.in nie można jeść mięsa, podróżować, kupować nowych ubrań a domy mają powstawać z drewna:
arup.com/globalassets/downloads/insights/arup-c40-the-future-of-urban-...
I dalej sobie pierdol o spiskach... które nieustannie okazują się prawdą, bo nawet nie chce się wam jełopy zajrzeć w dokumenty.
Kurwa mać. Unia Europejska to miejsce z najsmaczniejszym i najwyższym jakościowo jedzeniem na świecie. Co wy napierdalacie na nią w kwestii jedzenia? Powielanie jakichś historii, że ktoś nam każe jeść robaki, co za bzdury.
Prąd mamy już najdroższy na świecie. Aktualnie UE toczy wojnę z rolnikami i hodowcami. Ciesz się tym smacznym jedzeniem póki możesz.
Więc taborety i wahadłowce muszę mieć się na baczności.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów