Chcę warna.
It's not me
That's not me
lastfm.pl/user/foad69
Nihilizm, cynizm, sarkazm, orgazm.
You're looking for the one who fucked your momNie jestem twoim starym baranie. Wbijasz się z jakimś kretyńskim tekstem i jesteś oburzony, że ktoś cię wyśmiał. Od kiedy praca jest synonimem zawodu geniuszu? I dlaczego obciąganie nie może być zawodem? Co ty w ogóle pierdolisz? Tego cię nauczyli w zawodowce? Może jednak wypierdalaj na ten dworzec, bo praca umysłowa może cię przerosnąć.
Możesz po mnie jeździć dzieciaku, z chęcią poczytam.
stac cie tylko na "lapanie" mnie za slowka i wyzywanie? kretynski tekst moze i jest dla ciebie ale to juz nie moj problem. Nie oburzam sie tylko wyrazam swoje zdanie. Nie powiedzialem ,ze jest synonimem tylko o co mi chodzilo piszac praca. Przyczepiles sie "slowa" a nie zdania wiec to tylko swiadczy ,ze nie chciales skomentowac mojej mysli. Neguj to, bo masz prawo taka jest prawda ,ze ci sie pojazd nie udal. Nie znasz mnie wiec nie mow gdzie sie ucze, bo w zawodowce akurat sie nie ucze i nie mam zamiaru, mam wyzsze cele. Wracac na dworzec? Kto ci powiedzial ,ze kiedykolwiek tam bylem. To ty cos gadales o dworcu wiec moze to ty tam bywasz bo tylko ty tu jestes obroncom obciagania jako zawodu. Nie obchodzi mnie zbytnio twoje zycie i zainteresowania. Dzieciaku do mnie mowisz? Jak to fajnie byc 5 lata starszym i moc przezwac mlodszego. Ja jednak mam staysfakcje ,ze gosc taki jak ty ma 5 lat wiecej niz ja ,jest na duzo nizszym poziomie intelektulnym ,tak ze musze sie znizac do niego poziomu. Podsumowujac, to ty raczej jestes oburzony,ze zart czy pojazd na mnie ci sie nie udal bo strasznie sie widze zbulwersowales, jedyne co ci zostalo to lapanie mnie za slowka i pierdolenie bezsensownych argumentow na twoim prostackim poziomie.
2. "Zadna praca nie hanbi" w ogole nie jest kretynskie i alogiczne, skoro sa prace (zawody tez, jesli nadal nie wiesz o ktore slowo ci chodzi), ktore hanbia. Wypierdalaj wiec.
3. CHUJ mnie obchodzi co dla ciebie znaczy praca dopoki nie jest to zgodne z definicjami. Moze bys tak pospierdalal?
4. "Przyczepiles sie "slowa" a nie zdania wiec to tylko swiadczy ,ze nie chciales skomentowac mojej mysli" patrz pkt 2. i zniknij.
5. Wcale nie sadzilem, ze moj pojazd uznasz za udany, zadna pojechana osoba tego nie przyzna. Sprobuj stad spierdolic, moze ci pomoze.
6. Chuj mnie obchodzi, gdzie sie uczysz i jakie masz cele, skoro wyrazasz mysli na poziomie ucznia zawodowki. Umrzyj.
7. Jakie wracaj na dworzec? Czytac w ogole potrafisz imbecylu? Ty masz tam spierdalac.
8. "Moc przezywac mlodszego" No kurwa rotfl, ty z gimnazjum w ogole wyszedles? Miej sobie satysfakcje, na szczescie odczucia debili nie ksztaltuja rzeczywistosci.
9. Moj prostacki poziom > twoje biedne machanie lapkami, zeby tylko nie wyjsc na idiote.
EDIT:
10. Ale powaznie idz juz sobie na jakies forum, gdzie zostaniesz zrozumiany.