📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem, czy to żart, ale gdybym kiedyś jakimś cudem spełnił wszystkie z tych wymagań, zawołałbym sobie takiej płacy, żeby nie mogli sobie na mnie pozwolić.
Ej, co Wy chcecie, ja tam pracuję
Niektórzy pracodawcy ponoć tak robią, by zatrudniać obcokrajowców. Jest ustawa, że najpierw muszą przesłuchać rodzimych bezrobotnych, a że nie chcą (bo chyba Polakom musieliby więcej płacić? nie wiem...), to stawiają najpierw nienormalnie wysokie wymagania, którym nikt nie sprosta, by zaliczyć ustawę i móc zatrudnić na innych warunkach kogoś z zagranicy.
Ale to to chyba żąrt... no bez jaj.
Choć biorąc pod uwagę, co się dzieje na rynku pracy w Polsce teraz, to nie jestem taka pewna. :/
Ale to to chyba żąrt... no bez jaj.
Choć biorąc pod uwagę, co się dzieje na rynku pracy w Polsce teraz, to nie jestem taka pewna. :/
Nooo ja to spełniam chyba aż 3 z w/w wymagań: znajomość anglieksiego, niekaralność i prawko kat. B
kurwa tylko węgierskiego mi brakuje :/ a mówili "ucz się węgierskiego" to nie ja wiem kurwa lepiej :/
wynagrodzenie dla goscia który zaliczy wszstko to chyba 700coś ale na godzine...
A takie pytanko. Gdybym spełniał te wymagania to bym miał szanse na zostanie politykiem, czy byłbym za mądry?
Edit: A na budowlańca:
Wymagania:
niekaralność
trochę siły
a zarobki 4000
Edit: A na budowlańca:
Wymagania:
niekaralność
trochę siły
a zarobki 4000
na budowlańca zarobki 4000 zł? to chyba by złoto musiał przerzucać ;]
to pomyślcie sobie że ja na kopalni w państwowej pracy mam tylko 2 tysiaki ale fajnie jest.... Bardzo Hardkorowa Praca
a wymagania... hmm nasrane w główce, troche siły i odbyta służba wojskowa
a wymagania... hmm nasrane w główce, troche siły i odbyta służba wojskowa
xfce napisał/a:
na budowlańca zarobki 4000 zł? to chyba by złoto musiał przerzucać ;]
Nie wierz we wszystko co Ci rodzice i nauczyciele wkładali do głowy przez 19 lat
murarz tynkarz od 2000
pomocnik murarza 6zł/h
brukarz od 2000
elektryk 4000
pomocnik elektryka 6zł/h
a ty się kurwa dalej ucz całki liczyć
pomocnik murarza 6zł/h
brukarz od 2000
elektryk 4000
pomocnik elektryka 6zł/h
wexors napisał/a:
murarz tynkarz od 2000
pomocnik murarza 6zł/h
brukarz od 2000
elektryk 4000
pomocnik elektryka 6zł/h
Fakt lepiej się ucz... bo za 6zł/h to ciężko utrzymać żonę i dziecko... Chyba, że mieszkasz z mamunią
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów