Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To już lepiej całe życie konia walić. Ja tam nigdy się nie dałem wsadzić pod pantofel i nigdy nie dam
To, że nikt Cię nie chce to nie znaczy, że nie dałeś się wsadzić. To tak nie działa.
Czy Was popierdoliło? Co to jest, do chuja wafla?
jeszcze miesiąc wakacji
Jeśli mężczyzna w związku musi kłamać i kombinować,żeby wyjść na browca.To albo pizda,albo trzeba zmienić związek.
przeciesz gosciu pije piwo ze swoim kochankiem, ale niestety szef dzwoni wiec sciemniaja ze robia.
Jeśli mężczyzna w związku musi kłamać i kombinować,żeby wyjść na browca.To albo p*zda,albo trzeba zmienić związek.
Mi to bardziej wygląda jakby siedzieli na browarze w trakcie roboty pod nieobecność inwestora
Jeśli mężczyzna w związku musi kłamać i kombinować,żeby wyjść na browca.To albo pizda,albo trzeba zmienić związek.
powiedział ktoś kto jest w związku z ręką od 15 lat xD
Chyba że kumpli ściemnia że jest w robocie bo chleje z innymi kumplami.
Albo zdarza mu się zbyt często wychodzić i jest to problemem w domu… wiec musi sięgać po kombinacje żeby nie pogarszać swojego położenia.
To już lepiej całe życie konia walić. Ja tam nigdy się nie dałem wsadzić pod pantofel i nigdy nie dam
Myślę, że to jest z tych przypadków co całe życie walił konia a jak już się trafiła głupia co go chciała to będzie kombinował aby poruchać co jakiś czas.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów