Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest PSP czyli Państwowa straż a nie ochotnicza, poznać można choćby po kolorze kasków, w PSP są czerwone a w OSP białe.
To jest OSP. Na szynach Kramera jest napisane PSP, ale w jednostce mamy identyczne. Numer operacyjny na samochodzie mówi wszystko o jednostce także jest to jednostka OSP włączona w struktury KSRG.
Wiosną lecę ponownie szturmować tyle że szkołę aspirantów ;D A nóż widelec się uda. (Pozdrawiam chłopaków strażaków z Szkoły Aspirantów w Poznaniu, którzy zamiast grabić bawili się helikopterem na pilot )
To jest PSP czyli Państwowa straż a nie ochotnicza, poznać można choćby po kolorze kasków, w PSP są czerwone a w OSP białe.
Znawco nad znawcami, zwróć uwagę na to jakie to są garnki, PSP jak i większość osp korzysta z Galletów, te widać, że są jakieś luźne, niezbyt robocze, zwróć uwagę, na herb przy kurtce UPS'u widać, że OSP, podczas jazdy dowódca, widać, że się przebiera - spodnie. Jeszcze jakieś pytania?
Za filmik piwo, temat dobry oby takich więcej. Jak będzie okazja zmontuje u siebie jakiś i wrzucę.
Dzięki Maćku za wystawkę.
Wrzuć Wólke Kosowska niech ludzie sobie popatrzą.
Wszyscy szanują strażaków. Ja też ale jp na 100% tylko w większości przypadków to jednak policja jest pierwsza na miejscu. Nawet jeśli straż była wcześniej to policjant musi zrobić oględziny tego "mięcha" to policjant informuje rodzinę. Mimo to jp bo przecież się czepiają...Kolega pracował w PSP ale po jednym wypadku w którym zginęły dzieci i trzeba było wciągnąć zwłoki coś w nim pękło i wystąpił ze służby. Wszyscy strażacy mówią że niestety tak jest a większość interwencji to wypadki drogowe takie jak powyżej lub totalne masakry gdzie trzeba tylko mięcho do worów pozbierać.
Bardzo fajny temat, piwko leci
Chwała tym którzy dbają o nasze bezpieczeństwo i ratują od złego, chwała dzielnym strażakom
up@jacek197
twoja stara, dawała całej dzielnicy dupy, a później się chciała skrobać, ale pewnie terminów nie było, bo jesteś.
odpierdol sie od ludzi którzy za 10 zł/h ekwiwalentu kwartalnego wchodzą do płonących budynków czy ratują ludzi w wypadkach.
chłopie ja o twojej matce nie piszę, osp podpala lasy żeby zarabiać na wyjazdach. To są fakty i je kurwa obal jak masz jakieś argumenty.
Pisać o rodzinie bliskie tobie obelgi jest łatwo tak samo jak dymać twoją matkę w 6 osób na imieninach, po powiedzeniu jej że dostanie na fryzjera.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów