100% respect dla ich pracy, warto zobaczyć, jak się spodoba to mogę wrzucić filmy z innych akcji jeszcze.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
OSP najpierw podpala, a potem gasi,b o ma płacone od wyjazdu na akcje.
I to jest kultura !
up@jacek197
twoja stara, dawała całej dzielnicy dupy, a później się chciała skrobać, ale pewnie terminów nie było, bo jesteś.
odpierdol sie od ludzi którzy za 10 zł/h ekwiwalentu kwartalnego wchodzą do płonących budynków czy ratują ludzi w wypadkach.
twoja stara, dawała całej dzielnicy dupy, a później się chciała skrobać, ale pewnie terminów nie było, bo jesteś.
odpierdol sie od ludzi którzy za 10 zł/h ekwiwalentu kwartalnego wchodzą do płonących budynków czy ratują ludzi w wypadkach.
a gdzie pozar?
-George Orwell
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Kolega pracował w PSP ale po jednym wypadku w którym zginęły dzieci i trzeba było wciągnąć zwłoki coś w nim pękło i wystąpił ze służby. Wszyscy strażacy mówią że niestety tak jest a większość interwencji to wypadki drogowe takie jak powyżej lub totalne masakry gdzie trzeba tylko mięcho do worów pozbierać.
Bardzo fajny temat, piwko leci
Chwała tym którzy dbają o nasze bezpieczeństwo i ratują od złego, chwała dzielnym strażakom
Bardzo fajny temat, piwko leci
Chwała tym którzy dbają o nasze bezpieczeństwo i ratują od złego, chwała dzielnym strażakom
Wielki murzyński chuj w dupe frajerom , którzy nie ustępują drogi pojazdom uprzywilejowanym
Leci piwo mimo że lubuje się zupełnie w innym rodzaju służby ale i tak respect !
To jest PSP czyli Państwowa straż a nie ochotnicza, poznać można choćby po kolorze kasków, w PSP są czerwone a w OSP białe.
startowałem do PSP doszedłem do finału, bez znajomości nie wygrałem. Dziękuję dobranoc
Wojskowi - 75% szacunku (część z nich to debile i kaleki ... byle jaki chłopaczek z blokowiska jest bardziej wysportowany)
Policja - 50% szacunku (połowa tych ludzi to nie wiem po co tam są ... wyżej srają niż głowy mają)
Straż miejska/wiejska - 100% nienawiści ! (nie trzeba komentować)
Ratownicy medyczni - 100% szacunku
Wojskowi - 75% szacunku (część z nich to debile i kaleki ... byle jaki chłopaczek z blokowiska jest bardziej wysportowany)
Policja - 50% szacunku (połowa tych ludzi to nie wiem po co tam są ... wyżej srają niż głowy mają)
Straż miejska/wiejska - 100% nienawiści ! (nie trzeba komentować)
@zaba711
pierdolisz głupoty. Jedynie do straży miejskiej/gminnej mogę się zgodzić.
pierdolisz głupoty. Jedynie do straży miejskiej/gminnej mogę się zgodzić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów