Ogłoszenie na nowej stronie dopalaczy. Jakie oni kurwa muszą mieć zyski z tych mózgojebów...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pakicito napisał/a:
koles naprawde ma leb - moze ktos mnie zgnoi, ale porownam go do rydzyka - zarabia na tepych
I na nielegalnej marihuanie, na pewno żeby byłą legalna grono wielbicieli dopalaczy by się mocno zmniejszyło .
Według mnie dopalacze to była zajebista idea, alternatywa na legalne psychotropy, łatwiej dostępne, tańsze i w dodatku nie tak niszczące jak np. trawa sprzedawana przez dealerów (normalna jest mało szkodliwa), no niestety wyszło jak wyszło, ale i tak popieram dopalacze, może i mają ze 20 szkodliwych substancji w sobie, ale zwykły papieros ma ich ze 4000.
hmm, ogolnie jestem anty dopalaczowy, ale czemu nikt nie wpadl na pomysl ze moze forma ktora osiagnely jest spowodowana przez rzad? z tego co pamietam, nasi kochani politycy wynajdywali nowe sposoby zakazu poprzez wycofywanie lub zabranianie obrotu substancjami ktore byly skladnikami dopalaczy. w skrocie brak czasu na badania = wielkie gowno... Ktos napisal drobinki szkla, nawet do furania sie dodaje, a czemu? kto z was wie? nie po to by zwiekszyc objetosc a by mocniej kopalo... wiec prosze was mega znawcy puknijcie sie w glowe. nikt nie wciskal nikomu do reki, nie kazal kupowac, bylo to dobrowolne i co wazne legalne, chcecie psujcie sobie zycie. mam to w dupie, wasza sprawa. i tak powinno byc. zaostryzc prawo w przypadku wykroczen pod wplywem, a nie zakazywac tego co sami zalegalizowali. pozdro
Ja tam lubiłem zajebać sobie kreskę, moje zdrowie moja sprawa. Przeciwnicy niech wypierdalają bo chuj im do tego. Każdy robi to co lubi. Ale te pseudomarichuaniny to był syf. Chujowy smak i łeb po tym bolał.
feranos
" dopalacze - łatwiej dostępne , tańsze i mniej niszczące niż trawa? "
co za kurwa idiotka...
co za kurwa idiotka...
melzo napisał/a:
@up
chyba kurwa nie wiesz co to są dopalacze (w dużym skrócie: rozdrobnione szkło, polane rozpuszczalnikiem z dodatkiem trutki na szczury oraz szczyptą kleju)
Szkło? kurwa ja nie mialem szkła ,poszukam na pewno mam gdzieś paragon...
Jak juz to " Mowili w RADIO"...
aukuuu napisał/a:
feranos
co za kurwa idiotka...
Bo przecież plantacje konopi nie są niczym opryskiwane, niczym wzbogacane, nie przeszło przez ręce, żołądek i odbyt wielu osób oraz diler nie dodaje "od siebie" żeby było mocniejsze.
arus19914 napisał/a:
Jak juz to " Mowili w RADIO"...
W chuju chyba. "Radio" już od wielu lat normalnie się odmienia. Poza tym, to nie demotywatory, żebyś nas ortografii uczył. Albo przynajmniej kup sobie nowy słownik.
A i jeszcze jedno:
"Na poparcie moich słów Siłacz jebnie pięścią w stół!" => pl.wiktionary.org/wiki/radio
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów