Ogłoszenie na nowej stronie dopalaczy. Jakie oni kurwa muszą mieć zyski z tych mózgojebów...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
a ja z chemii tylko c2h5oh pamietam
@up
chyba kurwa nie wiesz co to są dopalacze (w dużym skrócie: rozdrobnione szkło, polane rozpuszczalnikiem z dodatkiem trutki na szczury oraz szczyptą kleju)
chyba kurwa nie wiesz co to są dopalacze (w dużym skrócie: rozdrobnione szkło, polane rozpuszczalnikiem z dodatkiem trutki na szczury oraz szczyptą kleju)
i gownem chomika
melzo napisał/a:
@up
W radiu tak mówili czy w kościele ksiądz na kazaniu?
koles naprawde ma leb - moze ktos mnie zgnoi, ale porownam go do rydzyka - zarabia na tepych
TajemniczyDaun napisał/a:
W radiu tak mówili czy w kościele ksiądz na kazaniu?
wiedziałem że znajdzie się jeden zagorzały fan tego syfu
może zaaplikuje ??
Złowroga Pralka: nie chodzi o bycie fanem, a o racjonalne podejście do tematu. Koleś przeczytał artykuł w fakcie i wypisuje te bzdury na forum. Co prawda też uważam, że to syf.
B.
B.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów