Ale w razie czego :
"Pierdolony muzułmański brudas zdecydował się pracować z domu i zajebał siebie i 78 kóz z którymi mieszkał i je ruchał a potem zjadał. Bomba pierdolła i nic nie zostało z niego i jego rodziny"
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Chłopie to jest nic ja mieszkam w kraju biedaków gdzie debile myślą ze są narodem wybranym. Pedofile co tydzień organizują czary mary na które tysiące się zbierają i podnoszą sobie samoocenę. Rządzi u nich partia która ich rucha w pupę mimo ze słowo gej jest tam zakazany. Na szczęście są tak głupi ze zaraza ich wpierdoli bo aktualnie w dawnej stolicy gdzie mieszkał kiedyś smok żeby wszystkich przebadać trzeba 27 lat bo badają 60 osób dziennie ;D a najlepsze jest to ze debile jeszcze biją brawo.
Yyyy niech zgadnę, mówisz o Polsce? Masz rację, polska to durny naród i jak dla mnie to bagno może zniknąć z mapy.
Yyyy niech zgadnę, mówisz o Polsce? Masz rację, polska to durny naród i jak dla mnie to bagno może zniknąć z mapy.
Chłopie to jest nic ja mieszkam w kraju biedaków gdzie debile myślą ze są narodem wybranym. Pedofile co tydzień organizują czary mary na które tysiące się zbierają i podnoszą sobie samoocenę. Rządzi u nich partia która ich rucha w pupę mimo ze słowo gej jest tam zakazany. Na szczęście są tak głupi ze zaraza ich wpierdoli bo aktualnie w dawnej stolicy gdzie mieszkał kiedyś smok żeby wszystkich przebadać trzeba 27 lat bo badają 60 osób dziennie ;D a najlepsze jest to ze debile jeszcze biją brawo.
Chłopie to jest nic ja mieszkam w kraju biedaków gdzie debile myślą ze są narodem wybranym. Pedofile co tydzień organizują czary mary na które tysiące się zbierają i podnoszą sobie samoocenę. Rządzi u nich partia która ich rucha w pupę mimo ze słowo gej jest tam zakazany. Na szczęście są tak głupi ze zaraza ich wpierdoli bo aktualnie w dawnej stolicy gdzie mieszkał kiedyś smok żeby wszystkich przebadać trzeba 27 lat bo badają 60 osób dziennie ;D a najlepsze jest to ze debile jeszcze biją brawo.
Rogrog oczywiście tak mówię o pl. A zera pokroju Nikt_nie , IOI muszą się bardziej postarać bo takie szczekanie do którego są przyzwyczajenia jak ich ojciec w pupę kundli na mnie wrażenia nie robią. "to spierdalaj z tego kraju jak ci tak w nim zle, nikt nie bedzie tesknil za toba" ten to się popisał co za idiotyczny tekst.
@Nikt_nie
ok już przynajmniej wiem z jakim poziomem mam do czynienia. Czyli jesteś na etapie powtarzania tego co inni wymyślili. Może za kilka lat uda ci się coś wymyślić samemu. Musisz sporo trenować ale proponuje zmienić kierunek zainteresowań bo z malowaniem kotwiczki na piździe w xxi w. nie wiele osiągniesz.
@Nikt_nie
ok już przynajmniej wiem z jakim poziomem mam do czynienia. Czyli jesteś na etapie powtarzania tego co inni wymyślili. Może za kilka lat uda ci się coś wymyślić samemu. Musisz sporo trenować ale proponuje zmienić kierunek zainteresowań bo z malowaniem kotwiczki na piździe w xxi w. nie wiele osiągniesz.