Gdzieś w Urugwaju zespołowe opierdalanie się...
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.@up U mnie jest dokładnie to samo. Jedziesz na serwis jakiegoś serwera, wiesz że masz tylko jedno zlecenie dziennie, to zamiast zrobić to w 2-3h brandzlujesz się z tym 8h, popijasz kawę, klachasz z pracownikami...
Jak zrobisz szybciej, to ktoś może wymyślić że dajesz radę robić dwa dziennie za taką samą kasę, wiec dowalają obowiązki.
Gdyby socjaliści rozumieli ekonomię, nie byliby socjalistami.Już kiedyś wypowiadałem się na temat pracy fizycznej, ale powtórzę jeszcze raz, nie macie pojęcia ile wysiłku dziennie często trzeba wkładać w pracę i jak człowiek może być po tym zmęczony. Większość z was nie przepracowała w swoim życiu nawet miesiąca fizyczne. Szczekając pod takimi tematami wyglądacie jak prawiczki wypowiadający się na temat seksu.
Na filmiku pomimo tego że wygląda to jak wygląda to chłopaki sprytnie rozkładają siły dzięki czemu zrobią więcej niż mieliby sami chodzić i targać materiały. W końcu przed nimi jeszcze cały dzień pracy, potem tydzień... miesiąc... i kolejne lata tak do usranej śmierci.