Z motorkiem w dupie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Z motorkiem w dupie
Będzie wpierdal od szefa
uuuu ale za bolało aż mi go żal
no czego można było innego się spodziewać po kimś kto robi za 13 pln brutto za godzinę .. juz wielu takich było co popierdalał w robocie, popierdalał .. a potem ktoś musiał 3 razy tyle czasu poprawiać
ANALizator napisał/a:
no czego można było innego się spodziewać po kimś kto robi za 13 pln brutto za godzinę .. juz wielu takich było co popierdalał w robocie, popierdalał .. a potem ktoś musiał 3 razy tyle czasu poprawiać
Kolega widzę światowy, obeznany.
Słabo. Zero optymalizacji, masa niepotrzebnych ruchów. Narobi się, a mało zrobi.
Szef jest z Ciebie dumny a teraz szczotka do ręki i zapierdalaj do łazienki pucować sracze
A już tak pięknie mu szło.
Niejeden sie tak finezyjnie rozbiera z radości przed ruchaniem but finally precum.
oglądać pierwsze 10 sekund, a później od 57 do 59
Dzieciak 5 lat by to lepiej ogarnal w tym samym czasie no i by nie spierdolil na koncu
Pierwszy raz widzę Chińczyka któremu coś się nie udało. Jakiś taki niedojebany jak na Chińczyka.
Kamils37 napisał:
[Kłołt]Macha lapami jak pojebamy, ruche te nic nie wnosza
Dzieciak 5 lat by to lepiej ogarnal w tym samym czasie no i by nie spierdolil na koncu[/kłołt]
Dokładnie. Na spokojnie można to zrobić bardziej wydajnie. Po prostu macha łapami jak pojebany. Przy imprezie na przynajmniej 150 osób przy w pełni zastawionym stole by się osrał
Byłem kelnerinho.
Poza tym pozdrawiam. Serio, życzę wszystkiego dobrego w tych ciężkich czasach Trzymajcie się tam!
[Kłołt]Macha lapami jak pojebamy, ruche te nic nie wnosza
Dzieciak 5 lat by to lepiej ogarnal w tym samym czasie no i by nie spierdolil na koncu[/kłołt]
Dokładnie. Na spokojnie można to zrobić bardziej wydajnie. Po prostu macha łapami jak pojebany. Przy imprezie na przynajmniej 150 osób przy w pełni zastawionym stole by się osrał
Byłem kelnerinho.
Poza tym pozdrawiam. Serio, życzę wszystkiego dobrego w tych ciężkich czasach Trzymajcie się tam!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów