📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:11
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:56
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Z jednej strony szkoda że jej się nie udało, ale z drugiej szkoda tych ludzi w pociągu. Mogła z dachu pierdolnąć na jakiś chodnik cy cuś...
Ale nogi to już sama zabrała - a mogła se chociaż stopy upierdolić :/
Ja to myślałem, że on kurwie na złość chce zrobic, przytrzymać nogi, żeby jej upierdoliło i niech żyje jak jebana kaleka za to, że się chciała zabić. To by było godne na miarę znieczulicy w Chinach
ciekawe czy poruchał? Swoją drogą, że ktoś to akurat nagrywał... podejrzane
ale miał refleks. Coś mi się wydaje że nieraz już takie coś widział. Szczęściarz
kurczę, spierdolił on tak fajnie zapowiadający się materiał, karny kutas mu się należy za to co zrobił
Pewnie zapierdala 16 godzin dziennie, wszystkie dni w tygodniu + darmowe nadgodziny. Przy tym ledwie wiąże koniec z końcem, jest sama i każdy ma ją w chuju, jak to każdy ma siebie nawzajem w chinach. To i ludziom odpierdala. Nawet nie wiem co trzeba przeżyć, żeby odważyć się na targnięcie na własne życie. A dla faceta brawa za refleks. Równie dobrze mogła go wciągnąć ze sobą i niezły odpierdol by z tego materiału był
Mnie się wydaje, że ten pracownik po prostu zrobił to co
należy do jego obowiązków
należy do jego obowiązków
Im więcej samobójców tym mniej
Albo ma zajebiste szybkie reakcje, albo wydała mu się już wcześniej jakaś dziwna dlatego stał blisko i ją obserwował. Ona ledwo ruszyła tułowiem do przodu i już za nią leciał
wielkie TAK dla samobójców (też tak kiedyś zakończę swoje życie), wielkie NIE dla bycia chujem i zabijania się przed obcymi, zwłaszcza jeśli przez to się opóźnia pociąg.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów