...oczywiście mógłby to być jakiś szaleniec.
...oczywiście mógłby to być jakiś szaleniec.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nauczylo sie wiesniactwo pare slow po ang i szpanuje. Dlugo nad tem swoim opwiadaniem siedzales?
Nie długo, ale jak widać za dużo napisałem, żebyś to mógł ogarnąć... wtedy trzeba się przyjebać do słówek.
I zanim zaczniesz kogoś upominać za pisanie poang, to naucz się popol
Pojebanym to trzeba być, żeby twierdzić że ona jest beztalenciem. Nagraj coś i osiągnij choć 1/100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 swoimi piosenkami tego co ona, to wtedy będziesz mógł zabrać głos ! Tak pozostaje wam, tylko morda w kubeł i dalej zazdrościć, że dziewczynie udało się osiągnąć szczyt. Jebana polska się nigdy nie zmieni
Nie wiesz wszystkiego widzę.
Ludzie znikąd, nagle stają się gwiazdami światowymi i przypadkowo używają znaków i rytuałów.
Pojebanym to trzeba być, żeby twierdzić że ona jest beztalenciem. Nagraj coś i osiągnij choć 1/100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 swoimi piosenkami tego co ona, to wtedy będziesz mógł zabrać głos ! Tak pozostaje wam, tylko morda w kubeł i dalej zazdrościć, że dziewczynie udało się osiągnąć szczyt. Jebana polska się nigdy nie zmieni
W dupie mam jej pieniądze
Chodzi o fakt w jaki sposób ona oddziaływuje na dzisiejszą młodzież
Widać komu pieniędzy brakuje jeśli je zaznaczyłeś w swoim chorym poście.
niby tyle ludzi ma ją w dupie i nie może na nią patrzeć, ale nawet w tym wątki ile emocji wywołuje jej mała osoba. głos ma na poziomie pro, ustępuje tylko shakirze.
nie można jej stawiać w jednym szeregu z rijanami i innym kurwiszczem np brytna s.
jak dla mnie jej wygląd sceniczny to taki grzeczny marilyn manson bez kutasa, chociaż kto ją tam wie
Przejdz sie kolo gimnazjum zobaczysz "fanow" tego niewiadomoco z komorkami puszczajacych te przasne piosenki
Kto wie ten wie o kogo chodzi. Chuj w dupe hejterom.
Zabrzmiałeś właśnie jak heiter - aplikujesz sobie właśnie chuja w dupe ?
Koleś biegł jak obłąkaniec, mógł mieć coś ostrego w ręce, reakcja jak najbardziej wskazana.
Chuj mnie obchodzi czy reakcja wskazana, jakbyś był zwykłym Kowalskim i miał ochroniarzy, to za taką napaść(inaczej tego nazwać nie można) miałbyś sprawę w sądzie - taka prawda.
głos ma na poziomie pro, ustępuje tylko shakirze.
Głosy to mają (lub miały) Mariah Carey, czy Whitey Houston, a ty wypalasz z z tą Germiernottą i Szejkirą, widać, że nie panujesz nad swoimi neuroprzekaźnikami, poprostu podoba Ci się shakira i sygnał "ruchałbym" odbierasz "aaale ma....... głos"
Już pomijając Whitney i Carey, to jak chcesz głosu to idź kurwa do opery, albo posłuchaj niszowej muzyki z naprawde kosmicznie dobrymi głosami, ja krytykuje całokształt tego gówna, które sobą prezentuje to stworzenie. Co z tego że jak chce to gdzies tam na charytatywnym, czy na rozdaniu nagród pięknie zaśpiewa, skoro na codzień wciska milionom słuchaczy disco z pola?
To tak jakby kochać tuska za to, że dał 5999zł na jeden dom dziecka, jego ochroniarze pobili do nieprzytomnosci emeryta (a przecież mogli zabić) i nie patrzac na to ze na codzien ten rząd wpycha klase srednią w biedę, a niższą w nędze na skale masową
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów