Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak właśnie ludzie przykładają się do pracy, jak im się płaci najniższą krajową.
Powtórzę to któryś już raz, bo pisałem o tym wielokrotnie.
Nie pasuje ci płaca? Wypierdalać szukać innej roboty. Skoro idziesz do pracy za ustaloną kwotę to wykonuj swoje obowiązki najlepiej jak potrafisz albo.... albo wypierdalać szukać czegoś innego.
Nie pasuje ci płaca? Wypierdalać szukać innej roboty. Skoro idziesz do pracy za ustaloną kwotę to wykonuj swoje obowiązki najlepiej jak potrafisz albo.... albo wypierdalać szukać czegoś innego.
Przestań być takim smutasem
zluzuj bo ci żyłka w odbycie pęknie, zatrudniasz patałachów że tak ci ciśnienie skacze?
Co do przysłowia jaka płaca taka praca to powiem że każdy kij ma dwa końce i jak płaca jest dobra to się efektywnie zapierdziela a morda cieszy się przy wypłacie
Co do przysłowia jaka płaca taka praca to powiem że każdy kij ma dwa końce i jak płaca jest dobra to się efektywnie zapierdziela a morda cieszy się przy wypłacie
Chcesz mi powiedzieć, że zatrudniając nową osobę do pracy dasz jej co najmniej średnią krajową do ręki wierząc w jego wewnętrzny talent i zaangażowanie a jak się okaże, że gówno robi i nic nie kuma to dasz mu podwyżkę sądząc, że to wina kiepskiej płacy?
Już się tak nie podniecaj, bo się zaraz zesrasz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów