📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uwielbiam ten typ ludzi jak autor. Przez króciutką chwile w swoim nędznym życiu może poczuć się mądrzejszy od kogoś innego ........ a to że to lokalny gamoń to tylko drobny szczegół.
Chłopakom wpadł do głowy pomysł na filmik, i jak widać dobry skoro internetowe koguty tak się napinają.
A ten co komentuje to pewnie całą zawodówkę się uczył jak takie kłódki zapinać i on mondry
Polski, świński ryj nabija się z drugiego człowieka. Tylko polska świnia tak potrafi.
Armia USA po latach doswiadczeń zdobytych na wojnach i przeprowadzonych badań postawiła próg rekrutacyjny. Nie przyjmują w swoje szeregi osób z IQ 83 lub poniżej. Uznali iż osoby takie nie są w stanie być w jakikolwiek sposób pożyteczni dla armii. Oznacza to, że nawet czyszczenie latryn przez nich nie może być wydajne i nie przenosić strat. Według armii USA są oni po prostu zupełnie niepotrzebni w społeczeństwie, ba, mogą być wręcz jedynie obciążeniem.
Wśród populacji świata co 10 osoba ma właśnie IQ na tym poziomie. Oto jedna z nich. A wystarczyłoby rozwiązywać sudoku na poziomie łatwym.
Wśród populacji świata co 10 osoba ma właśnie IQ na tym poziomie. Oto jedna z nich. A wystarczyłoby rozwiązywać sudoku na poziomie łatwym.
Collier89 napisał/a:
Wypisz wymaluj wyborca platformy
gumstg napisał/a:
Powiedzial to spierdolony wyborca Pisu
haha zabrzmiały dwa puste dzbany
kev666 napisał/a:
Wybrzmiał i 3, co pewnie nie głosuje wcale, bo "po co".
kev666 napisał/a:
Wybrzmiał i 3, co pewnie nie głosuje - bo po co
masonski-cyklista napisał/a:
Uwielbiam ten typ ludzi jak autor. Przez króciutką chwile w swoim nędznym życiu może poczuć się mądrzejszy od kogoś innego ........ a to że to lokalny gamoń to tylko drobny szczegół.
No, zwłaszcza, że ten drugi typ ludzi kwalifikuje się jako zjem.
masonski-cyklista napisał/a:
Ja mogę tylko dodać od siebie tyle, że przez takich dzbanów nie raz musiałem prostować sprawy które spierdolili. Bronisz takich ludzi, jakbyś to właśnie Ty miał problem z kłódką.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów