📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pierdole ok typ dno i metr mułu... Ale już bym wolał mu pokzać jak ta kłudka działa niż stać nad nim te 10 20 minut i kurwa przemądrzać się i go nagrywać też miałem rodzynki w pracy to jedynie lekko się uśmiechnąłem i pomogłem lebiodzie
ja bym powiedział że raczej wkładał w dziurę i ma potomków. takie głąby rozmnażają się szybciej od królików
mygyry napisał/a:
To chyba potomek tego gościa co kolanko kanalizacyjne odwracał
Mufą do siebie
sokol358 napisał/a:
Samiec alfa kurwa bo ogarnia jakąś zjebaną kłódkę a w rzeczywistosci jest jakims jebanym boomerem
Czym kurwa? Przy okazji przed"a" przecinek samcu.
sokol358 napisał/a:
Samiec alfa k***a bo ogarnia jakąś zj***ną kłódkę a w rzeczywistosci jest jakims j***nym boomerem
Kim kurwa?
Jestem w stanie w to uwierzyć. U mnie w robocie też są tępaki, ale nie aż tak jak na filmiku
Na budowach też się czasem tacy trafiają njczęściej to ludzie po OHP,Technicy lub studenty xD
z drugiej strony jakby na to spojrzec to milionerem szybciej by zostal ten co walczy z klodka jakby go pozwal za to napierdalanie na niego
Pewnie ma wyższe z jakiejś obecnej prywatnej uczelni jak 80 proc reszty geniuszy.
Hacker40 napisał/a:
Kim k***a?
Poczytaj, etymologia słowa boomer, coś jak stary typ, który wiecznie na coś narzeka, tak w skrócie.
mrfreak16 napisał/a:
Poczytaj, etymologia słowa boomer, coś jak stary typ, który wiecznie na coś narzeka, tak w skrócie.
No coś tam zerknąłem, ale to raczej slang młodych. Pierwsze słyszę takie określenie. Myślałem, że to typowo gówniarskie zaporzyczenie z angielskiego.
Hacker40 napisał/a:
Samiec alfa k***a bo ogarnia jakąś zj***ną kłódkę a w rzeczywistosci jest jakims j***nym boomerem
Kim kurwa?
Tata ci cenzurę przekleństw włączył czy jak murzynie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów