Odpowiednie tortury i człowiek wszystko wyśpiewa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Problem z tą torturą jest taki, że przesłuchiwanemu może serce stanąć zanim coś powie. Dlatego ważnym jest żeby używać prądu stałego aplikowanego na jaja albo doodbytniczo...
kampton napisał/a:
Z akumulatorem na jajach jeszcze nikt nie kłamał.
"to bedzie dlugo trwalo bo nic nie wiem"
nie jeden raz zabawiałem się prądem stałym przy masturbacji ale nie pomyślałem żeby zapodać sobie w odbyt volty
Ponoćlutownica w dupie też się sprawdza. Byle nie za dlugobo jak zacznie dymić to pozamiatane...
nowynick napisał/a:
Problem z tą torturą jest taki, że przesłuchiwanemu może serce stanąć zanim coś powie. Dlatego ważnym jest żeby używać prądu stałego aplikowanego na jaja albo doodbytniczo...
Wystarczą dwie igły iniekcyjne np 20g w okolice nerwu udowego/kulszowego w każdą nogę.Szczatkowe prądy wystarczą by obiekt doświadczalny się "ścinał". Z własnych obserwacji to odpinali głośnik z radia i wyjście podłączali pod igły
nowynick napisał/a:
jezeli przeprowadzasz tortury nieumiejetnie to tak bo czestotliwosc w sieci jest zblizona do czestotliwosci skurczu serca, wystarczy zmienic czestotliwosc, a skurcze nerwow wywolane impulsem elektrycznym nie beda az tak mocno szkodzic, po za tym cia udowodnilo ze mozna torturowac okolo 2 godzin potem pikawka i tak siada.
Ale z aku podlaczonym czy polozonym na jajach?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów